(VIDEO) TRENUCI ČISTE GENIJALNOSTI: Snimka koja otkriva zašto je Luka Modrić zapravo velemajstor u svojem poslu

Instagram: Luka Modrić (Official)

Premda se proteklih tjedana nalazi na žestokom udaru španjolskih medija, zbog općenito lošijih izdanja Real Madirda, Zidane čvrsto stoji na Lukinoj strani. Zašto? Odgovor možete potražiti u novoj kompilaciji koja je osvanula na YouTubeu.

Često u bespućima interneta znamo naići na kompilaciju najboljih poteza Luke Modrića i to zapravo i ne čudi toliko jer ipak je kapetan hrvatske nogometne vrste trenutno jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Znaju već svi kako je Modrić majstor u svom poslu, ima gotovo savršen postotak dodavanja, jedan je od najvažnijih motora u momčadi velikog Real Madira, često njegovi potezi znaju biti ključni u pobjedama madridske momčadi, bilo da je riječ o iznošenju kontre, asistenciji ili jednostavno diktiranju ritma igre Zidaneove momčadi, često se zna iščupati iz nemoguće situacije i time izbaciti nekoliko protivnika, jednostavno na svojoj poziciji je zaista velemajstor.

Premda se proteklih tjedana nalazi na žestokom udaru španjolskih medija, zbog općenito lošijih izdanja Real Madirda, Zidane čvrsto stoji na Lukinoj strani. Zašto? Odgovor možete potražiti u novoj kompilaciji koja je osvanula na YouTubeu. U njoj su sabrane, u čak 12 minuta, sve Modrićeve genijalnosti iz tekuće sezone. Znamo da je video možda podugačak, ali zaista se isplati pogledati. Uživajte.

https://www.youtube.com/watch?v=YA2YLmjmP1w

Facebook Comments

Loading...
DIJELI