(VIDEO) Tottenham rutinski odradio posao s Manchesterom! United više ne može u Ligu prvaka kroz prvenstvo!

Facebook: Tottenham Hotspur (Official)

Tottenham je sada uvjerljivo drugi sa sedam bodova prednosti pred trećeplasiranim Liverpoolom, što znači da su se i kvalificirali za Ligu prvaka sljedeće sezone.

U 37. kolu engleskog Premiershipa Tottenham je, više onako rutinski odradio posao protiv Manchester Uniteda. Londonska momčad slavila je s 2:1, a iako rezultat ne otrkiva previše, Manchester je bio itekako nadigran, što potvrđuje statistika.

Tottenham je imao 60 posto posjeda lopte u nogama, a uputili su gotovo dvostruko više udaraca prema vratima Manchestera (14), a u okvir je išlo sedam, naspram Manchesterova dva u okvir.

Domaćin je poveo već u šestoj minuti kada je Wanyama nadskočio obranu i glavom zakucao loptu u mrežu Davida de Gee. Novi pogodak za Tottenham djelo je Harryja Kanea koji je na asistenciju Eriksena, koji je odlično izveo slobodni udarac.

Manchester je uspio tek ublažiti poraz pogotkom Rooneyja u 71. minuti, kada je robusni Englez pospremio oštro ubacivanje Martiala iz blizine. Tottenham je sada uvjerljivo drugi sa sedam bodova prednosti pred trećeplasiranim Liverpoolom, što znači da su se i kvalificirali za Ligu prvaka sljedeće sezone.

Manchestet United više ne može u Ligu prvaka kroz prvenstvo, ostaje im još tek nada da će u finalu Europske lige svladati Ajax i tako se plasirati u najelitnije europsko nogometno natjecanje.



https://www.youtube.com/watch?v=ke57SmlAyv4

Facebook Comments

Loading...
DIJELI