(VIDEO) TKO GA NE BI VOLIO? Mandžo o svemu nakon produljivanja vjernosti Juventusu: ‘Moje nije samo da zabijam…’

juventus fc

Bivši hrvatski reprezentativni napadač Mario Mandžukić potpisao  je novi ugovor s Juventusom. Bit će dio svlačionice u Torinu do lipnja 2021. godine. Time mu je upriličena nagrada za sve ono što je posljednjih godina dao višestrukom uzastopnom talijanskom prvaku. Trofeji se osvajaju iz sezone u sezonu, bit će tako i ove kad je talijanska ligaška titulu već gotovo pa upisana. Ipak, još i važnije od toga je što je napadač iz Slavonskog Broda stekao kultni status među navijačima.

“Da, ponosan sam što sam u Juventusu. Hvala klubu na povjerenju i svim ljudima s kojima sam radio. Jako sam sretan i nastavit ću davati sve od sebe kako bih pomogao klubu da bude što uspješniji”, izjavio je Mandžo u razgovoru za klupsku televiziju.

“Prije nego što sam došao ovdje znao sam sve o klubu jer sam ranije igrao protiv njega. Nevjerojatna povijest kluba jedan je od razloga zašto sam odlučio doći u Torino. Ovdje sam otkrio pobjednički mentalitet, koji je isti kao i moj. To me čini jako sretnim, baš kao i prvog dana u klubu”, dodao je.

“Nikada se ne volim hvaliti. U svakom klubu za koji sam igrao bio sam samo dio momčadi i uvijek sam davao sve od sebe. To sam svakako činio sve ove godine. Ne želim samo zabiti gol, nego i pomoći momčadi na travnjaku u svakoj situaciji. Najvažnije je pobijediti. Puno je načina na koji pomažem momčadi i zadovoljan sam što ljudi to cijene. Navijači? U odličnim smo odnosima i nadam se da će tako i ostati”, istaknuo je.

“Imam jako puno lijepih uspomena iz ove četiri godine u klubu. Naši ciljevi su poznati. Želimo osvojiti što više trofeja, to je u klupskom DNA i zato sam sretan što sam tu”, poručio je bivši Vatreni.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI