(VIDEO) TENISKI MEČ PREKINULO PREGLASNO VOĐENJE LJUBAVI: Reakcija tenisača i publike je urnebesna!

Naime, meč Amerikanaca Francesa Tiafoea i Mitcella Kruegera na kratko je prekinuti u šestom gemu drugog seta i to zbog neobičnog razloga.

Na ATP Challengeru Sarasota Open u SAD-u na Floridi, odigrao se jedan poprilično zanimljiv meč, ali tenis nije bio u prvom planu. Naime, meč Amerikanaca Francesa Tiafoea i Mitcella Kruegera na kratko je prekinuti u šestom gemu drugog seta i to zbog neobičnog razloga.

Tijekom cijelog gema mogli su se čuti glasni ženski uzdasi očito nastali žestokim vođenjem ljubavi. Komentator u prijenosu mislio je da netko pušta zvukove preko telefona, ali shvatio je kako ni publika nema veze s tim jer su i oni bili iznenađeni. Brzo su svi shvatili kako uzdasi dolaze iz obližnjeg stana u blizini terena gdje se meč igrao.

Krueger je nakon diskusije sa glavnim sucem napucao lopticu u smjeru odakle su uzdasi dolazili, a to je sve nasmijalo publiku. Glasno stenjanje se nastavilo, a onda je i Tiafoeu postalo smiješno pa je uzviknuo: “Ma daj, pa ne može biti baš tako dobro”!

Publika je umirala od smijeha, a ljubavni par je uskoro odradio posao i stišao se pa su tenisači mogli nastaviti. Tiafoe je dobio s 6:3, 6:2.

https://www.youtube.com/watch?v=J8MK8uQ4p-8



Facebook Comments

Loading...
DIJELI