(VIDEO) SVI SE RUGAJU IBRAHIMOVIĆU! Zabio je ‘najgori’ hat-trick svih vremena, a još ga je svjetski ponizio ‘lošiji’ Pogba

Facebook: Manchester United

Zlatan Ibrahimović sredio je St. Etienne s tri gola i praktički sam je progurao Manchester United kroz šesnaestinu finala Europske lige, a danas mu se navijači izruguju.

Da, i to je moguće. Zlatan Ibrahimović sredio je St. Etienne s tri gola i praktički sam je progurao Manchester United kroz šesnaestinu finala Europske lige, a danas mu se navijači izruguju. Kao prvo, tko uopće ima petlje rugati se Zlatanu? Drugo, kako je moguće da se netko sprda s čovjekom koji je zabio ‘hat-trick’ u 36. godini života i igra kao da mu je 26? Kako je moguće da se netko ruga nogometašu koji je upisao 459 golova u karijeri i trenutno je prvi topnik Manchester Uniteda? Odakle nekome hrabrosti rugati se nogometašu koji s 35 godina na leđima ima apetite zabiti 30 ili više golova po sezoni, a vrlo vjerojatno će ih zabiti jer je United aktivan u četiri natjecanja, a Ibra je već sada na 23 gola?

Eto, kada smo ispucali sve frustracije retoričkim pitanjima, možemo objasniti ovaj paradoks. Naime, činjenica jest da je Zlatan imao dosta sreće kod svojeg prvog ‘hat-tricka’ za United. Prvi gol St. Etienneu došao je iz slobodnog udarca, ali ne Ibrinom preciznošću, već se lopta odbila od braniča francuske ekipe i otkotrljala se u gol. Sve je izgledalo dosta traljavo i kod Ibre i kod obrane i kod vratara, ali gol je gol.

Dalje, drugi gol vjerojatno bi zabio i Ibrahimovićev sin, ali onaj mlađi, Vincent. Zlatan je morao samo s pet metara udaljenosti pogoditi nebranjena vrata francuske momčadi. Treći gol bio je iz penala i to prema nekima malo diskutabilnog penala, naime, Zlatan je iznudio jedanaesterac kojeg je kasnije i zabio na dosta teatralan način.

Nakon što je s trima golovima praktički odveo svoju momčad u sljedeću fazu natjecanja, neki su se bezobraznici drznuli proglasiti Ibrin ‘hat-trick’ najgorim ikada.  

 

E, sada, to još nije sve. Naime, jedan detalj na utakmici mnogima je promakao, a glavni akteri priče su stariji brat Pogba koji igra za St. Etienne i Zlatan. Florentin Pogba je u jednom trenutku driblingom izbacio iz ravnoteže Zlatana i srušio ga na stražnjicu i tako je izmamio pljesak dijela tribine gdje su se nalazili navijači St. Etiennea.

Jasno, video je ubrzo dospio na društvene mreže i krenula je sprdačina…

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI