(VIDEO) SVEOPĆI KAOS NA TERENU U SUSJEDSTVU! STRADALA SUTKINJA! ‘Zovi policiju, j***e’

Screenshot: NK Budućnost Donja Lukavica

Nogometni vikend u Bosni i Hercegovini bio je vrlo žestok u niželigaškom natjecanju, u dvoboju Druge lige Tuzlanskog kantona. Sreli su se Budućnost iz Lukavice i Rudar Bukinje, a utakmica neće biti upamćena po igri, već po teškom izgredu koji se dogodio kako se bližio kraj.

Ljuti zbog suđenja, navijači domaće Budućnost prodrli su na teren i nasrnuli na sudačku trojku, među ostalim, i na pomoćnu sutkinju Aminu Džibrić. Bio je to užas u kojem su Džibrić i njezini kolege morali bježati i braniti se.

U tom naletu bijesa, na meti su bili i glavni sudac Almir Karić i drugi pomoćnik Muamer Tupajić.

Delegat opisao što se zbivalo
Adel Avdić, delegat utakmice, u svojem izvještaju najavljuje da bi trebalo biti kazni za domaće navijače i za organizaciju ovog susreta. Izdvojio je nedostatak policije koja je stigla kasno, dok je trajalo drugo poluvrijeme, a situacija je eskalirala nakon što je gostujuća momčad zabila svoj drugi gol.

Po riječima delegata, nakon tog gola nastao je ‘opći kaos’. Napadnuto je svo troje sudaca, a meta napada bio je i on sam, istaknuo je delegat Avdić. Pomoćna sutkinja Džibrić je prilikom izlaska sa stadiona pretrpjela udarac u nos koji joj je zadao neimenovani napadač.



Snimka otkriva divljaštvo

Prizore ovog napada koji je u brojnim izvještajima izazvao opis ‘sramota’ donio je portal SportSport.ba. Kako je to izgledalo, pogledajte – ovdje.

Snimku kaosa dočarava i jedan uzvik s tribina dok je trajao napad na suce: ‘Zovi policiju, j***e’.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI