(VIDEO) Suze koje su potresle nogometni svijet: Jurićeva velika zvijezda slomila se nakon što je čula šokantne vijesti

Ovaj 24-godišnjak jedan je od najboljih vratara današnjice kako u Italiji, tako i u svijetu općenito, a baš je on nasljednik velikog Gigija Buffona na vratima talijanske reprezentacije.

Ako netko nema sreće u nogometu, onda je to izvrsni talijanski vratar Genoe, Mattia Perin. Ovaj 24-godišnjak jedan je od najboljih vratara današnjice kako u Italiji, tako i u svijetu općenito, a baš je on nasljednik velikog Gigija Buffona na vratima talijanske reprezentacije.

No, čovjek zaista nema sreće jer jedina stvar o kojoj se više piše od njegovih izvenserijskih nastupa, jesu njegove ozlijede. Talentirani vratar ima gadnih problema s ozljedama, a posljednju i to veoma ozbiljnu, zaradio je u utakmici 19. kola Serie A u kojoj je njegova Genoa poražena s 1:0 kod kuće.

Perin je morao napustiti teren već u devetoj minuti susreta. Nakon što je sjajnom reakcijom skinuo Džekin udarac, Perin je u padu potrgao križne ligamente lijevog koljena. Ozljeda je to koja iziskuje dug oporavak što dalje znači da je sezona za njega gotova. Nedugo nakon što je u suzama napustio teren uhvatila ga je kamera i to u trenutku kada je tužno i uplakano lice prekrio rukama. Perin je već tada bio svjestan što ga čeka jer je istu ozljedu imao prošle godine u travnju.

https://www.youtube.com/watch?v=pgdF83sivo8

Sredinom travnja 2016. Perrin je imao istu situaciju, ali na desnom koljenu i zbog toga je propustio Euro, a na travnjake se vratio u rujnu. Prije toga je pak imao operaciju ramena. Oporavak od nove ozlijede trajat će minimalno pola godine, kao i kod prošle, pa je jasno zašto su mladom vrataru krenule suze.



Ipak, koliku toliku utjehu pružili su mu suigrači iz cijele Italije pa i šire. Poruku mu je preko Instagrama poslao Alvaro Morata i bivši suigrač Tomaso Rincon koji je prije par dana prešao u Juve. Na Facebooku se oglasio Simone Zaza, a poruku su poslali i rivali poput Intera.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI