(VIDEO) Španjolci bez problema riješili Islanđane, Norvežani bolji od Poljaka

Facebook: IHF (Offcial)/ Photo:PILLAUD Stephane

Norvežani su u prvoj utakmici skupine A u Nantesu pobjedom potvrdili da su favoriti skupine baš kao i Francuzi, a osim njih pobjedom su startali i Rusi koji su ranije svladali Japan s deset razlike.

U prvom kolu Svjetskog rukometnog prvenstva odigranom u četvrtak u Francuskoj, Norveška je slavila protiv Poljske s 22:20, a Španjolci su uvjerljivo dominirali i na kraju dotukli Islanđane s 27:21.

U utakmici Norveške i Poljske najefikasniji su bili Hansen sa šest i Bjornsen sa pet golova kod Norveške, a kod Poljske to su bili Daszek sa sedam golova i Gebala sa šest.

U utakmici Španjolske i Islanda, Španjolci su imali pet igrača s postignuta tri gola, a s četiri gola dominirali su Balaguer i Canellas. Kod Islanđana najbolji je bio Sigurdsson sa pet golova.

Norvežani su u prvoj utakmici skupine A u Nantesu pobjedom potvrdili da su favoriti skupine baš kao i Francuzi, a osim njih pobjedom su startali i Rusi koji su ranije svladali Japan s deset razlike. Francuska je na otvaranju pobijedila Brazil sa 31:16.

https://www.youtube.com/watch?v=4eLTaagfWAo



U skupini B Španjolci su sa zaista nevjerojatnom lakoćom svladali opasne Islanđane i najavili pohod na finale Svjetskog prvenstva. U ranijem dvoboju Slovenci su slavili protiv Angole s 42:25, a Makedonija Tunis s 34:30.

https://www.youtube.com/watch?v=_AzukocHAAs

Hrvatski rukometaši igraju u petak protiv Saudijske Arabije u 20 i 45.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI