(VIDEO) SLAVLJE: Rijeka na korak do naslova nakon 2-0 trijumfa u Koprivnici

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

U Koprivnici su nogometaši trenera Matijaža Keka pobijedili Slaven Belupo s 2-0 (2-0). Što konkretno znači da Rijeka na vrhu ima pet bodova više od Dinama, Rijeka je na 85, a Dinamo 80 bodova, dva su kola do kraja

Rijeka se svojski potrudila ne dozvoliti približavanje Dinama vodećoj poziciji, u zadnjoj utakmici 34. kola Prve HNL u Koprivnici su nogometaši trenera Matijaža Keka pobijedili Slaven Belupo s 2-0 (2-0). Što konkretno znači da Rijeka na vrhu ima pet bodova više od Dinama, Rijeka je na 85, a Dinamo 80 bodova.
U pretposljednjem kolu Rijeka na svom terenu dočekuje Cibaliju, Dinamo ide u goste a u zadnjem kolu u Zagrebu igraju Dinamo i Rijeka.
Po Rijeku teren u Koprivnici je tradicionalno neugodan, no silnim angažmanom u prvome dijelu Rijeka je odvela utakmice u vode njoj odgovaraju. U 14. minuti Rijeka je povela nakon ubačaja Žute, a nakon što je Vešović kratko dodirnuo loptu ona je došla do Franka Andrijaševića koji volejem s pet metara zakucava loptu u mrežu. U 43. minuti Marko Vešović je nakon pogreške obrane domaćina povećao na 2-0, a iako mu je vratar Slavena obranio udarac lopta je ipak nekako prešla gol-liniju.
U nastavku Rijeka se povukla, ne dozvoljavajući Koprivničanima razviti svoju igru, čuvanje rezultata Rijeci se isplatilo i teren su Riječani napustili pod ovacijama svojih navijača.

https://www.youtube.com/watch?v=jhw6Zye4NQk

https://www.youtube.com/watch?v=cZkIpmt1YCg

Facebook Comments

Loading...
DIJELI