(VIDEO) SIXERSI SLAVILI SPEKTAKULARNIM ‘BUZZER BEATEROM’: Šarić mizeran u velikoj pobjedi Philadelphije!

Imali su sreće Sixersi jer je samo par sekundi ranije igrač New Yorka, Kristaps Porzingis promašio cijeli obruč za tricu, a kasnije je uslijedila kontra u kojoj je McConnel poentirao za slavlje Phile 98:97.

Philadelphija je stigla do nove pobjede u svom Wells Fargo Centru i to sjajnim košem koji je ušao sa zvukom sirene. Bio je to presudni koš za pobjedu što ga zaista čini spektakularnim, a postigao je T.J. McConnel. Imali su sreće Sixersi jer je samo par sekundi ranije igrač New Yorka, Kristaps Porzingis promašio cijeli obruč za tricu, a kasnije je uslijedila kontra u kojoj je McConnel poentirao za slavlje Phile 98:97.

Hrvatski košarkaš, Dario Šarić, imao je lošu večer, u 21 minutu koliko je proveo na parketu šutirao je tek 1-8, a ubacio je tek jednu tricu iz tri pokušaja. Kod domaće momčadi najbolji je bio centar Joel Embiid s 21 košem i 14 skokova, a heroj McConnel pridonio je s osam poena. Ovo je bila 11. pobjeda Sixersa i nagovještaj nekih boljih vremena, ipak prošle sezone upisali su deset pobjeda u cijeloj sezoni.

Kod Knicksa najbolji je bio Carmelo Anthony s 28 poena, a Rose je pridonio s 25. Spomenimo kako je ovo New Yorku već drugi poraz ‘buzzer beaterom’ u tjedan dana, prošli tjedan Knickse je srušio Milwaukeejev Antentokoumpo.

https://www.youtube.com/watch?v=QfF9eeA7v1Q

Oklahoma je slavila protiv Memphisa sa 103:95, a čarobni Russel Westbrook upisao je 18. ‘triple-double’ u sezoni. Westbrook je upisao 24 poena, 13 skokova i 12 asistencija u pobjedi svoje momčadi.. Mogao je zabiti više, ali nije ga baš išao šut, ubacio je tek 6-19 iz igre, a promašio je svih sedam pokušaja za tri. Kod gostujuće momčadi najbolji je bio Mike Conley s 22 poena.



https://www.youtube.com/watch?v=cMfYivQoDrY

Clippersi su slavili protiv Orlanda sa 105:96, a hrvatski košarkaš, Mario Hezonja dobio je 12 minuta na parketu. No, Hezonja se baš i nije proslavio, promašio je sve šuteve za tricu i ostao bez koševa, ali zato je dva puta asistirao, što i nije neka utjeha. Rudež nije ni vidio parketa.

Kod Clippersa je najbolji bio Redick sa 22 poena, Paul je pridonio sa 18 poena, sedam skokova i šest asistencija, a De Andre Jordan skopio je čak 20 skokova i dodao tome deset koševa. Kod Orlanda najbolji je bio Gordon sa 28 poena. Clippersima je ovo peta pobjeda u novoj godini, a Orlando je izgubio četvrtu za redom.

https://www.youtube.com/watch?v=uXn21KZqyqo

Cleveland je šokiran na gostovanju u Portlandu, domaćin je slavio s uvjerljivih 102:86. LeBroj James ubacio je 20 poena, a kod Portlanda je McCollum bio najbolji s 27 poena, ali odličan učinak imao je Crabbe, upisao je čak 24 poena. Damian Lillard prodonio je s 14 poena.

https://www.youtube.com/watch?v=An8Y2GG7pf8

Facebook Comments

Loading...
DIJELI