(VIDEO) Rusija uvjerljiva protiv Japana, Makedonija na krilima Lazarova nadigrala Tunis, Slovenija otvorila golijadom

Facebook: IHF (Official)/Photo: PILLAUD Stephane

Kod Makedonaca najbolji je bio, jasno je, Kiril Lazarov koji je utrpao nestvarnih 12 golova!

Drugoga dana Svjetskog rukometnog prvenstva u Francuskoj Slovenija je u ranijem dvoboju svladala momčad Angole s uvjerljivih 42:25. Krenulo je lagano, gol za gol i tako je bilo sve dok se Slovenci nisu počeli odljepljivati, ubrzo se razlika povećavala od plus dva do plus četiri pa šest, da bi do poluvremena bilo čak plus devet. U nastavku Slovenci nisu gubili ritam i kroz cijelo poluvrijeme drćaki su razliku deset i više golova, a Angola se na kraju raspala i Slovenci su završili s bodovnom prednošću od plus 17.

Kod Slovenaca najefikasniji su bili Mačkovšek sa osam pogodaka, a dobro ga je pratio Janc koji je pridonio sa šest. Kod Angole istaknuli su se Lopes sa sedam golova i Ebo sa pet.

https://www.youtube.com/watch?v=hxXAo0RQvyg

Makedonija je uz nešto muke ipak nadigrala neugodni Tunis. Završilo je 34:30 u korist Makedonaca, ali na poluvremenu je Tunis vodio s golom prednosti. U prvom dijelu obje su momčadi držale inicijativu i nije bilo drastičnih rezultatiskih odljepljivanja Makedoncu su svega dva puta odlazili na dva gola razlike, ali Tunis je u finišu poluvremena stisnuo i izvukao minimalnu prednost. U nastavku pak skroz drugačija priča, Tunis je ušao bolje i sve do samog kraja držao je vodstvo od dva, tri nekada i četiri gola prednosti, ali Makedonci su povukli i prelomili u svoju korist. Do kraja susreta rutinski su odradili svoj posao i završili s četiri gola prednosti.

Kod Makedonaca najbolji su bili, jasno je, Kiril Lazarov koji je utrpao nestvarnih 12 golova, a dobri su bili Manskov i Stoilov sa sedam golova. Kod Tunisa najbolji su bili Bannour i Boughami sa sedam golova, a pridonjeli su  i Jallouz i Tej sa pet.



Rusija je uvjerljivo svladala Japan s deset golova razlike. Završilo je 39:29, a ruski rukometaši niti u jednom trenutku nisu gubili. Krenuli su žestoko i odmah ostvarili seriju od 4:0, nakon toga vodstvo se samo povećavalo, ali Japan je do konca poluvremena ipak uspio smanjiti na minus tri gola zaostatka. U nastavku isti ritam. Rusi do jednog trenutka drže prednost od dva, tri gola, a onda je krenuo uragan i odljepljivanje na plus pet, pa sedam pa na koncu i deset. Rutinski odrađena utakmica.

Kod Rusije najefikasniji su bili Atman, Dibirov i Šiškarev  sa šest golova, a kod Japanaca to je bio Shida koji je zabio sedam golova.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI