(VIDEO) RUKOMETNI IZBORNIK OTVORIO DUŠU: Istaknuo jedan veliki problem koji nas je koštao OI!

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat gostovao je na Z1 gdje je pričao o neuspjehu Hrvatske koja prvi put od 2000. u Sydneyu neće nastupiti na  Olimpijskim igrama.

Podsjetimo, Hrvatska je prošli vikend na kvalifikacijskom turniru u Francuskoj pobijedila Portugal i Tunis, ali je izgubila od Francuske. U zadnjem kolu naši rukometaši su trebali remi ili poraz Portugala protiv Francuske, no Portugalci su golom iz kontre u zadnjim sekundama zabili za odlazak u Tokio i izbacivanje hrvatske reprezentacije s OI u Tokiju.

“Tužni smo, i dalje ne spavamo lagano. Još analiziramo gdje smo mogli bolje, ali nema tu puno mjesta za plakanje. Treba se okrenuti budućnosti, već za nešto više od pola godine nas čeka Europsko prvenstvo, tako da već o tome razmišljamo.”

Što je moglo bolje?

“Veliki problem su nam predstavljale izmjene obrana-napad. Svakako moramo napraviti selekciju u budućnosti gdje će te izmjene biti minimalne.”



Psihički utakmica koja vam je najteže pala:

“A najteže nam je pala utakmica koju nismo igrali, Francuske i Portugala. Svaka utakmica nosi svoju problematiku”, napomenuo je Horvat.

Cijeli intervju  s izbornikom rukometne repreznetacije pogledajte u nastavku:

Facebook Comments

Loading...
DIJELI