(VIDEO) RONALDO IZNENADIO NOGOMETNI SVIJET: Dječak je uletio na teren kako bi zagrlio Cristiana, a pogledajte reakciju

Njegov Portugal slavio je s 3:0, a Ronaldo je zabio dva pogotka i upisao je jednu asistenciju, ipak to nije bilo ono najzanimljivije što se dogodilo na utakmici.

Najbolji nogometaš svijeta, Portugalac, Cristiano Ronaldo, odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo proti Latvije. Njegov Portugal slavio je s 3:0, a Ronaldo je zabio dva pogotka i upisao je jednu asistenciju, ipak to nije bilo ono najzanimljivije što se dogodilo na utakmici.

Na kraju susreta kada je sve već bilo gotovo na Skontovom stadionu u Rigi, Ronaldo je pokazao zašto je zapravo toliko velik nogometaš i čovjek prije svega. Početkom sudačke nadoknade, dječak od desetak godina utrčao je na teren samo kako bi dotaknuo svog idola Ronalda.

Ronaldo je isprva ostao šokiran mladim ‘padobrancem’, kao i svi na terenu, ali je njegova reakcija zaslužila duboki naklon. Srdačno se izgrlio s dječakom i onda mu onako zafrkantski okrenuo šiltericu naopako. Ubrzo su dotrčali zaštitari, brzinom svjetlosti kao da je riječ o nekom huliganu, te su odvukli dječaka s terena prema tribinama dok je on čeznutljivo gledao prema svojem novom prijatelju Ronaldu.


Child Invades The Pitch To Hug Cristiano… by wfproductions

Facebook Comments



Loading...
DIJELI