(VIDEO) PRVAK! Chelsea u dvoboju odluke svladao WBA i osigurao naslov engleske Premier lige

Facebook: Chelsea FC (Official)/Photo: Darren Walsh

U gostujućem dvoboju protiv West Bronwich Albiona plavoj momčadi iz Londona bila je pottrebna pobjeda kako bi osigurala osvajanje naslova prvaka. I nije bilo lako, dugo je Chelsea lomio otpor WBA, naposljetku ga je skršio, pobjedonosni pogodak zabio je Batshuayi u 82. minuti

Chelsea je uspio, njegov trener Conte je uspio, prvenstvo Engleske je osvojeno. U gostujućem dvoboju protiv West Bronwich Albiona plavoj momčadi iz Londona bila je pottrebna pobjeda kako bi osigurala osvajanje naslova prvaka. I nije bilo lako, dugo je Chelsea lomio otpor WBA, naposljetku ga je skršio, pobjedonosni pogodak zabio je Batshuayi u 82. minuti.
Slavlje je moglo početi, a trajalo je dugo, dugo, igrači Chelsea sa svojim trenerom ostali su dogo na terenu veselećži se zajedno s navijačima na tribinama.

Nije WBA bio samo statist u ovoj utakmici, jest Chelsea je imao inicijativu, ali je pritom i pazio da se utakmica ne zakomplicira vodsdtvom domaćina. Nakon što je Chelsea poveo WBA je krenuo na sve ili ništa, ali sjajan je bio Curtois  na vratima londonske momčadi.
Tako je pitanje prvaka u Engleza rješeno, na početku sazone malo tko bi pomislio da bi Chelsea mogao osvojiti naslov. Veliki je to, silan pothvati i posato talijanskog trenera Contea.

Chelsea sada ima nedostižnih 10 bodova više od drugog Tottenham Hotspura, koji do kraja sezone ima za odigrati još tri utakmice. “Plavi” sa Stamford Bridgea dosada su osvajali naslove engleskog prvaka 1955., 2005. 2006., 2010. i 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=NGG3uLA3hT0

Facebook Comments



Loading...
DIJELI