(VIDEO) PRIMERA: Pobjeda i Barcelone i Reala, Rakitić strijelac u pobjedi protiv Granade

Facebook: Barcelona (Official)

Na ljestvici vodi Real s 68 bodova ispred Barcelone koja ima 66, a Granada je ostala pretposljednja s 19 bodova.

Nogometaši Barcelone slavili su u 29. kolu Primere u gostima kod Granade s 4-1 te za liderom Realom opet zaostaju dva boda. U strijelce se upisao i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji je u 83. minuti uputio udarac s desetak metara kojeg je netko od domaćih igrača skrenuo u mrežu za 3-1. Barca je povela preko Luisa Suareza (44), za Granadu je izjednačio Jeremie Boga (50), da bi Francisco Alcaser u 60. minuti opet doveo Katalonce u vodstvo. U 90. minuti je Neymar postavio konačnih 4-1.
Nogometaši Real Madrida svladali su kod kuće u 28. kolu Primere Alaves s 3-0. Real je teškom mukom došao do bodova protiv čvrstog Alavesa, iako je rezultat nakraju bio uvjerljiv, no u 85. minuti bilo je svega 1-0 za “Kraljevski klub”. U 31. minuti prvi je gol postigao Benzema, a onda je tek u 85. minuti pogodio Isco. Na 3-0 je povećao Nacho u 88. minuti. Luka Modrić je igrao do 68. minute, kada ga je zamijenio Mateo Kovačić.
Valencia je na svojoj Mestalli pobijedila Deportivo s 3-0 golovima Garaya (10), Albentose (29ag) i Cancela (90). https://www.youtube.com/watch?v=-aNC0BAtvWI

Facebook Comments

Loading...
DIJELI