(VIDEO) POZNAT JE SUDAC ZA OKRŠAJ S UKRAJINOM: Hrvatskoj sudi Španjolac koji je nedavno napravio kraval na utakmici Reala

12.11.2016., stadion Maksimir, Zagreb - Kvalifikacijska utakmica za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje ce se odrzati 2018. godine u Rusiji, skupina I, 4. kolo, Hrvatska - Island.

Sudio je i Dinamu na gostovanju kod Olympiacosa u Ligi prvaka pretprošle sezone koje im je ostalo u dosta gorkom sjećanju jer su izgubili 2:1.

Poznat je sudac utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji između Hrvatske i Ukrajine. Utakmice se igra u petak 24. ožujka na Maksimiru, a pravdu će dijeliti španjolski sudac Antonio Mateu Lahoz.

Lahoz je međunarodni sudac od 2011. godine, a hrvatskim predstavnicima sudio je do sada dva puta. U listopadu 2014. godine vodio je utakmicu Bugarske i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine u kojoj je Hrvatska slavila s 1:0.

Sudio je i Dinamu na gostovanju kod Olympiacosa u Ligi prvaka pretprošle sezone koje im je ostalo u dosta gorkom sjećanju jer su izgubili 2:1. Posljednju međunarodnu utakmicu Lahoz je sudio na Etihadu gdje su snage odmjerili Manchester City i Monaco.

Ipak, Lahoz nije tako omiljen sudac u Španjolskoj, osim možda poklonicima Real Madrida jer je u nedavnoj utakmici s ‘Galacticosa’ s Betisom gadno zakinuo Betis kada je propustio suditi čisti penal nakon što je Navas rušio Brašanca.



Lahoz je ove sezone u Primeri vodio 13 utakmica pokazavši 66 žutih i jedan crveni karton.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI