(VIDEO) ‘PLJUŠTALE’ SPORNE SITUACIJE I NEPRIZNATI GOLOVI: Danci napravili veliki kiks, pogledajte i nevjerojatni promašaj koji je obilježio utakmicu

Foto: Joel Marklund/BILDBYRAN/GuliverImage

Prvu utakmicu skupine D na Svjetskom prvenstvu odigrali su Danska i Tunis, završilo je bez golova 0:0, a svakoj momčadi je po igri pripalo jedno poluvrijeme.

Utakmica je imala jaki tempo, a u toj ‘jurnjavi’, bilo je i dosta prilika, pogotovo u drugom poluvremenu. Iz prvog dijela najviše se pamte nepriznati gol Issama Jebalija u 23. minuti i obrana Kaspera Schmeichela u 43. minuti, kada je u prilici bio isti tuniški igrač.

U 56. minuti nije bio priznat gol Andreasa Skova Olsena za Dansku zbog zaleđa u kojem je u toj akciji bio Mikkel Damsgaard. Danci su tada već slavili, ali od promjene rezultata nije bilo ništa, a 0:0 ostalo je i nakon velikih šansi 20-ak minuta do kraja.

Dahmen je prvo obranio opasni udarac Christiana Eriksena, a nedugo potom, Andreas Cornelius je iz velike blizine pogodio stativu.

Kako je izgledao taj pomalo nevjerojatni promašaj, pogledajte – ovdje.



Nije to bilo ništa u usporedbi s onim što je Cornelius promašio u 70. minuti, nakon što je prethodno Eriksenov odlični udarac vratar Tunisa odbio u korner. Christensen je Corneliusu spustio loptu poslije tog ubačaja iz kuta, a on je iz ogromne blizine pogodio vratnicu. To je vjerojatno i najveći promašaj dosadašnjeg dijela turnira.

Do kraja utakmice vidjeli smo još i malu dramu s VAR-om. Branič Tunisa je u sudačkoj nadoknadi u vlastitom kaznenom prostoru igrao rukom. Glavni sudac Alberto Morin otišao je pogledati snimku, ali odlučio je da to nije kažnjivo te je susret završio bez golova.

Spornu situaciju pogledajte – ovdje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI