(VIDEO) PA OVO JE SMIJEŠNO: ‘Kauboji’ polufinale proslavili u svom stilu, a pogledajte kako to rade ‘divlji’ Slovenci

Slavlje je počelo odmah nakon utakmice, bilo je tu suza, smijeha, zahvala Bogu i Gospi, pjevanja Thompsonovih pjesama i na kraju turbulentnog slavlja u autobusu koji se tresao od skakanja uz taktove navijačkih pjesama.

Hrvatska i slovenska rukometna reprezentacija ostvarile su plasman u polufinale Svjetskog prvenstva u Francuskoj i tako su se približe scenariju da zaigraju jedni protiv drugih u borbi za zlato. Hrvatska je u pravom trileru od utakmice slavila protiv Španjolske u četvrtfinalu, a Slovenci su svladali reprezentaciju Katara.

Slavlje je počelo odmah nakon utakmice, bilo je tu suza, smijeha, zahvala Bogu i Gospi, pjevanja Thompsonovih pjesama i na kraju turbulentnog slavlja u autobusu koji se tresao od skakanja uz taktove navijačkih pjesama. Jasno, govorimo o slavlju hrvatskih rukometaša, a susjedi su bili nešto umjereniji, skromniji. Usporedimo li samo snimke iz autobusa vidljivo je kako se pobjede ne shvaćaju istim intenzitetom ili je ipak možda samo riječ o razlici u mentalitetu.

Dok se hrvatski autobus ljuljao od skakanja hrvatskih rukometaša, Slovenci su svoj plasman u polufinale proslavili također pjevajući, ali oni su pak sjedili mirno na svojim sjedalima i dozvolili si tek blago povišenje tona. Zaista, neusporedivo sa slavljem naših ‘Kauboja’. Kako je izgledalo slavlje kod hrvatskih i slovenskih rukometaša pogledajte i sami.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI