(VIDEO) OSVETA I SHOW DARIJA ŠARIĆA! Hrvatski košarkaš kaznio suigrača pred cijelom dvoranom i TV kamerama

Dario Šarić nije bio previše raspoložen, ubacio je tek jednu tricu, a na parketu je proveo 21 minutu. Promašivao je dosta i djelovao malo dekoncentrirano, kao da je bio preokupiran nečim trećim. Osvetom možda?

Philadelphija je slavila u ludoj utakmici protiv New Yorka s 98:97, a do pobjede su došli košem u zadnjoj sekundi, odnosno sa zvukom sirene. Nakon senzacionalnog ‘buzzer beatera’ uslijedilo je veliko slavlje, a kako i ne bi kada se momčad vratila iz mrtvih i McConnellovim košem preokrenula utakmicu.

Nažalost, Dario Šarić nije bio previše raspoložen, ubacio je tek jednu tricu, a na parketu je proveo 21 minutu. Promašivao je dosta i djelovao malo dekoncentrirano, kao da je bio preokupiran nečim trećim. Osvetom možda? Da, Šarić nije propustio osvetiti se suigraču i heroju Phile, T.J. McConnellu za ono polijevanje vodom po glavi tijekom intervjua nakon utakmice. Štoviše, napravio mu je identičnu stvar.

Pričekao je da se McConnell nađe pred kamerom, ipak T.J. je bio junak i onda mu je hladno servirao svoju osvetu.

Joel Embiid & T.J. McConnell’s Post Game… by videosansebastian



Kao što smo kazali, istu stvar napravio je McConnell njemu u prošloj pobjedi protiv Brooklyna, ali T.J. nije reagirao burno kao što je Dario, već se samo smijao dok mu je Šarić lijevao vodu po glavi.


Dario Saric Dropped The F Bomb On Live TV by videosansebastian

Facebook Comments

Loading...
DIJELI