(VIDEO) ODLIČNA PARTIJA DARIJA ŠARIĆA: Talentirani Hrvat zabljesnuo u pobjedi Philadelphije

Jesse D. Garrabrant

Dario je ubacio 16 poena, ugrabio je osam skokova, dva puta je asistirao, jednom osvojio loptu i jednom je lupio blokadu. Time se upisao među šestoricu igrača koji su ostvarili dvocifren učinak.

Nakon što je u posljednje dvije utakmice ostvario loš napadački učinak, hrvatski košarkaš Dario Šarić, ponovo je odigrao sjajnu partiju u pobjedu Philadelphije nad L.A. Clippersima 121:110. Protiv Portlanda i Atlante Šariću nije išlo, ali protiv Clippersa, koje su pobijedili bez najboljeg igrača Joela Embiida uz nadoknadu od 19 koševa zaostatka, Šariću je itekako išlo. Dario je ubacio 16 poena, ugrabio je osam skokova, dva puta je asistirao, jednom osvojio loptu i jednom je lupio blokadu. Time se upisao među šestoricu igrača koji su ostvarili dvocifren učinak.

Clippersi su imali trojicu koji su ubacili 20 ili više koševa, ali istaknuo se Crawford sa 27 koševa.

https://www.youtube.com/watch?v=4OY28MidEXA

Osim Šarića, nastupala su još dvojica hrvatskih košarkaša. Damjan Rudež i Mario Hezonja sudjelovali su u domaćem porazu svojeg Orlanda od Chicaga 100:92. Bullse je predvodio Dwyane Wade sa 21 košem i sedam skokova, a dobar je bio i Jimmy Butler sa 20 koševa i osam skokova. Hrvati su dobili oko 13 minuta svaki, a svoju minutažu na parketu bolje je iskoristio Rudež koji je upisao osam poena. Hezonja je ubacio tri koša.

Rezulatati:



Orlando Magic – Chicago Bulls 92-100
Philadelphia 76ers – LA Clippers 121-110
Toronto Raptors – San Antonio Spurs 106-108
Washington Wizards – Boston Celtics 123-108
Denver Nuggets – Utah Jazz 103-93
Phoenix Suns – Minnesota Timberwolves 111-112

Facebook Comments

Loading...
DIJELI