(VIDEO) Novinari zasuli Mirjanu Lučić-Baroni bizarnim pitanjima, evo što im što im je odgovorila

"Mnogi misle da znaju nešto o mojoj prošlosti i meni, ali ne znaju. Svašta se govorilo i pisalo o meni i mom životu, mojim ozljedama i traumama, a to je dolazilo od onih koji nemaju pojma o meni", kazala je Mirjana.

Hrvatska tenisačica, Mirjana Lučić-Baroni, priredila je senzaciju na Australian Openu plasiravši se u četvrtfinale turnira i to u 35. godini života. Mirjana je danas glavna zvijezda u Melbourneu, a na konferenciji poslije pobjede nad Amerikankom Jennifer Brady (6:4, 6:2) skupilo se dosta svijeta.

Mnogi su novinari navalili na Mirjanu i bombardirali su je pitanjima o njenoj burnoj prošlosti o kojoj Mirjana uglavnom ne želi govoriti.

“Mnogi misle da znaju nešto o mojoj prošlosti i meni, ali ne znaju. Svašta se govorilo i pisalo o meni i mom životu, mojim ozljedama i traumama, a to je dolazilo od onih koji nemaju pojma o meni. Jednoga dana ću možda i pričati o tome, ali danas nije taj dan”, kazala je Mirjana.

Novinari su primijetili da Mirjana nosi opermu raziličitih proizvođača, pa su je upitali ima li sponzora. “Ne, nemam sponzora već neko vrijeme, niti ugovor s proizvođačima odjeće. Nosim što mi dođe pod ruku i kako se taj dan osjećam”, veli Lučić-Baroni.

Pitali su je uživa li u uspjehu više danas ili kada je bila mlada?



“Danas definitivno, osjećam se bolje i više uživam u svojim postignućima. Kada sam bila mlada od mene se to očekivalo jer sam dosta toga osvojila kao juniorka i igrala dobro čim sam prešla u profesionalce. Bilo je lijepo tada pobjeđivati, ali sada je zadovoljstvo nekako veće i posebno”, kazala je Mirjana.

U četvrtfinalu Australian Opena čeka peta tenisačica svijeta, Čehinja Kristina Pliškova.

“Igrala sam s Pliškovom par puta i uvijek su bili teški mečevi, a ona sada igra tenis karijere. No, o tome ću ipak razmišljati sutra jer me čeka i meč u paru”, veli iskusna tenisačica.

I tada su krenula zaista bizarna, nepotrebna i neumjesna pitanja novinara…

“Koliko godina ima gospodin Baroni”, “Kako se on uopće zove”, “Je li on na turniru”, “Planirate li imati djecu”…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI