(VIDEO) NOVINAR LOVRENU ‘DIGAO’ ŽIVAC: Dejan burno reagirao na spomen dolaska konkurencije u obrani

screenshot

Liverpoolovi navijači raduju se što se već uvelike špekulira o dolasku Virgila van Dijka, ali Dejan nije baš oduševljen time.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren ove je sezone imao veliku ulogu kod Kloppa, ali Liverpoolova obrana zaista je klimava i trebaju osvježenja. Liverpoolovi navijači raduju se što se već uvelike špekulira o dolasku Virgila van Dijka (25), ali Dejan nije baš oduševljen time.

U jednom intervjuu novinar je upitao Lovrena da mu komentira mogući dolazak Virgila van Dijka koji bi mu trebao biti konkurencija u obrani, ali Dejan je očito bio nepripremljen za takvo pitanje i ubrzo je prekinuo razgovor. “Ne, ne želim pričati o tome”, kazao je Lovren i dosta mrkog pogleda odšetao od novinara.

Liverpool je za Nizozemca spreman odvojiti rekordnu odštetu od 50 milijuna eura, koliko traži Southampton, a prema napisima otočkih medija transfer je izgledan. Mnogi smatraju kako bi njegov dolazak vjerojatno istisnuo Lovrena iz momčadi u koju se taman uklopio i možda je to bio razlog što je Lovren malo burnije reagirao.

Inače, riječ je o sjajnom, 193 centimetara visokom, stoperu koji je u odigrao zapaženu ulogu i u Celticu iz kojeg je došao u Englesku i u Southamptonu gdje je u principu najjača obrambena karika. Klopp pak za njega tvrdi kako bi mogao postati jedan od najboljih braniča u Europi.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI