(VIDEO) NOVI VELIKI GAF PREDSJEDNIKA HNS-a: Šuker ne zna ni ime nogometaša koji je poginuo na Stanovima!

Šuker je između ostalog pričao o mogućnosti da reprezentacija zaigra na Stanovima kako bi odala počast Hrvoju Ćustiću, ali usput je tragično stradalog nogometaša preimenovao u 'Ćosića'.

Hrvatska nogometna vrsta igrat će 27. svibnja prijateljsku utakmicu protiv Meksika u Los Angelesu. Šuker je već sada odlučio ‘ispipati’ teritorij pa je zajedno s Čačićem otputovao u SAD, odnosno, na Beverly Hillsu je i od tamo objašnjava i komentira razloge susreta s meksičkom vrstom u najnezgodnijem i najnelogičnijem mogućem trenutku.

Šuker je naivcima objasnio kako ‘svi velikani žele igrati s Hrvatskom jer za nju nastupaju Modrić, Rakitić, Perišić’ i prethodno rekavši kako je to zapravo ogled sponzora Nikea i Adidasa, ali se eto, nije mogao sjetiti imena nogometaša koji je 2008. godine poginuo na zadarskim Stanovima i čiji lik na majici nosi vratar hrvatske nogometne reprezentacije, Danijel Subašić.

Šuker je između ostalog pričao o mogućnosti da reprezentacija zaigra na Stanovima kako bi odala počast Hrvoju Ćustiću, ali usput je tragično stradalog nogometaša preimenovao u ‘Ćosića’.

“Želimo igrati u Zadru da pomognemo zajednici, ljudima i klubu. Znate da je tamo jedan igrač poginuo, da, Ćosić. Želimo mu odati počast”, izjavio je Šuker pred novinarom CroatianSportsa. Šuker, naime, ove godine nije prisustvovao devetoj obljetnici pogibije Hrvoja Ćustića u Zadru.

Podsjetimo, Hrvoje Ćustić preminuo je nakon što je na utakmici između Zadra i Cibalije 2008. godine, udario glavom u betonski zid smješten odmah uz aut liniju. Hrvoje je imao samo 24 godine, a slučaj je na kraju završio na sudu. Općinski sud u Zadru prošle je godine presudio da HNS također snosi odgovornost za smrt mladog igrača, ali HNS je, nakon pet godina suđenja, uložio žalbu na presudu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI