(VIDEO) NJEMU BAŠ ŽIVOT I NIJE MIO: Provocirao navijače Millwalla pa pobrao ‘samo’ brutalan nokaut

Kada se uzme u obzir na koga se provokator namjerio, nokaut je zapravo blaga opcija, odnosno, dobro je prošao.

Tottenham je u nedjelju izbacio Millwall iz FA kupa uvjerljivim i očekivano visokim rezultatom 6:0. Pochettinovi igrači dobro su se iživili nad skromnom momčadi ljutog gradskog rivala i poslali njihove zloglasne navijače kući smrknutog lica.

Pitanje. Što je zadnje što želite čuti i vidjeti kada vaša omiljena momčad za koju ste barem 50 puta pustili krv? Vjerojatno trljanje soli na ranu, a baš se jedan pametnjaković iz navijačkih redova Tottenhama našao provocirati. Navijači Millwalla, Bushawackersi, sijali su strah Engleskom još od 70-ih godina prošlog stoljeća, a bili su jedni od rijetkih koji su do zadnjeg trenutka prkosili Margaret Thatcher i njezinoj represiji nad navijačima. I inače im je malo tko imao petlje izaći na megdan, ali s godinama je i njihova navijačka populacija malo omlitavila.

Stoga se našao jedan Tottenhamov navijač koji je podcijenio Millwallovu gardu pa je krenuo pjevati “Mi je*eno mrzimo Millwall” i to njima u lice dok su pokisli kretali svojim kućama. Ipak, stigla ga je pravda u malo grubljem obliku. Jednom navijaču Millwalla puknuo je film pa ga je nokautirao jednim udarcem u glavu i pjesma je naglo utihnula. Kada se uzme u obzir na koga se provokator namjerio, nokaut je zapravo blaga opcija, odnosno, dobro je prošao.

Cijeli slučaj preuzela je policija, koja će izvršiti istragu, a Millwallovi navijači poslali su poruku svima kako su još opasni.

https://www.youtube.com/watch?v=OKUXdrEpt-g



Facebook Comments

Loading...
DIJELI