(VIDEO) Nezaustavljivi stroj! Real (ne)važnim golom u posljednjoj minuti srušio Barcelonu i postavio novi rekord!

Madridska momčad ušla je u utakmicu s 3:0 prednosti iz prvog susreta, ali Sevilla nije imala namjeru odustati.

Fantastičnu utakmicu odigrali su Sevilla i Real Madrid u uzvratnom susretu osmine finala španjolskog Kupa Kralja. Madridska momčad ušla je u utakmicu s 3:0 prednosti iz prvog susreta, ali Sevilla nije imala namjeru odustati. Andalužani su puno bolje otvorili utakmicu i poveli su već nakon devet minuta autogolom Danila.

Real nije djelovao baš uvjerljivo nakon toga, a u nekoliko navrata spašavao ih je vratar Kiko Casilla. Do odmora se rezultat nije mijenjao, ali zato je u nastavku uslijedila prava golijada. Real je izjednačio preko Asensia i mislilo se kako je to već nedostižan rezultat za Sevillu, ali onda su Jovetić i Iborra natukli rezultat do 3:1 i zavladala je blaga panika. Sevilla je krenula u žestoki napad po ta dva gola, a Madriđani su se okoristili tom napadačkom taktikom i prvo smanjili preko Ramosa u 83. minuti iz penala, a onda je Benezema zabio u 93. minuti i nastalo je sveopće ludilo.

Naime, taj naizgled nevažan gol za poravnanje zapravo je donio Realu novi rekord, odnosno nastavili su niz neporaženosti, a ujedno su srušili rekord Barcelone. Real sada ima niz od 40 utakmica bez poraza u svim natjecanjima, a Barcelonin rekord iznosio je 39.

Real je upisao 30 pobjeda i deset neodlučenih rezultata uz gol-razliku 113:36, dok je Barcelona u 39 utakmica imala 32 pobjede i sedam remija uz gol-razliku 122:23. Realov prijašnji rekord iznosio je 34 utakmice bez poraza pod vodstvom Lea Beenhakkera tijekom sezone 1988-89.

Spomenimo još kako je u rušenju rekorda sudjelovao i Kovačić koji je ušao u 59. minuti.



https://www.youtube.com/watch?v=J5irM7oKFpg

https://www.youtube.com/watch?v=N2x01bKith4

Facebook Comments

Loading...
DIJELI