(VIDEO) NEYMAR ZABIO GOL GODINE: Pretrčao čitav teren, predriblao pola momčadi i na kraju zabio sjajan gol

Dobio je loptu duboko u svojoj polovici, oko 70 metara od gola i projurio je po lijevom boku, odsprintao i usput nanizao par nogometaša Paragvajaca driblingom...

Brazil je slavio protiv Paragvaja s 3:0 četiri kola prija kraja kvalifikacija i postao je prva reprezentacija koja je osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Do pobjede su ih vodili Coutinho koji je postigao vodeći gol u 34. minuti, potom je zabio Neymar u 63. minuti, a Marcelo je potvrdio visoku pobjedu golom u 86. minuti. Bili su to zaista lijepi golovi, ali jedan se posebno istaknuo, onaj Neymarov.

Krilni napadač Barcelone postigao je gol koji gotovo podsjeća na onaj Maradonin u četvrtfinalu SP-a 1986′. Dobio je loptu duboko u svojoj polovici, oko 70 metara od gola i projurio je po lijevom boku, odsprintao i usput nanizao par nogometaša Paragvajaca driblingom. Potom je presjekao prema golu i pobjegao još dvojici Paragvajaca koji su krenuli prema njemu i na kraju je s desetak metara iskosa opalio prma Silvinu golu, a lopta je ušla u mrežu.

Prisjetite se i Maradonina gola…

Facebook Comments



Loading...
DIJELI