(VIDEO) NEIZVJESTAN UZVRAT: Sevilla mogla unakaziti Leicester, na kraju sa strahom u Englesku

screenshot, youtube

Sevilla je pobijedila samo s 2-1, makar je igrom zaslužila uvjerljiviju pobjedu, sve je pogotkom za 2-1 zakomplicirao Jamie Vardy, prij etoga za domaćina zabili Sarabia i Correa

U prvoj utakmici šesnaestine finala Lige prvaka Sevilla je na svom terenu pobijedila Leicester s 2-1 (1-0). Kud i kamo bolja igra Seville nije okrunjenija uvjerljivijom pobjedom. Domaći su poveli u prvome dijelu, strijelac je bio Sarabia u 25. minuti, Correa je povisio vodstvo u 62. minuti, a nadu Leicesteru je otkopao Vardy u 73. minuti.

Sevillina dominacija na startu dvoboja donijela je jedanaesterac u 14. minuti, Morgan je neoprezno prekršajem zaustavio Correu koji je i sam izveo jedanaesterac. Nije pogodio, zapravo mladi Kasper Schmeichel je obranio prizan udarac.

To Sevillu to nije nimalo obeshrabrilo. Nastavila je s jurišima, Leicester se odlučio braniti, no nije se obranio. U 25. minuti Escudero je sjajno proigrao Sarabiju koji u pravoj šansi nije pogriješio – 1-0 za Sevillu.

Ništa se potom nije promijenilo u igri i ambicijama, Sevilla je i dalje željela drugi gol, Leicester je i dalje želio ne primati golove. Posjed lopte bio je u korist Seville, 70 posto! Leicester se uopće nije zanimao za napad, nije uputio niti jedan udarac.

Tako je bilo i u nastavku. Pa je bilo samo pitanje vremena kada će barem još jednom kapitulirati obrana Leicestera. Correa je u 62. minuti zabio, iskupio se za promašeni jedanaesterac, nakon fine akcije s Jovetićem.



Potom je Leicester malčice podsjetio na prošlogodišnje izdanje kada je Vardy rješavao sve probleme. Jedan jedini opasan napad Leicestera sjajni Vardy je iskoristio za pogodak, samo 2-1 Seville ipak daje lijepu nadu i Leicesteru da u uzvratu može razmišljati o prolazu.https://www.youtube.com/watch?v=Se9C85zm7x4

Facebook Comments

Loading...
DIJELI