(VIDEO) NEĆE VAS OSTAVITI RAVNODUŠNIMA: Legendarni Francuz vodio zastrašujuće navijanje, je li ovo poruka Hrvatima?

Slavlje Francuza trajalo je dugo nakon utakmice, a navijačima je posebno impresivan trenutak kada je legendarni vratar Thierry Omeyer poveo navijanje.

Francuska rukometna reprezentacija prvi je finalist Svjetskog rukometnog prvenstva, a ujedno je i domaćin tog elitnog natjecanja. Svoj plasman u finale ostvarili su zahvaljujući pobjedi nad Slovenijom u polufinalu 31:25 i time su opravdali ulogu favorita natjecanja. Slovenija nije pružila pretjerano velik otpor, tek su se u nekoliko navrata uspjeli približiti Francuzima, ali Dinartova momčad na kraju je ipak ostvarila značajnu prednost u pogocima.

Francuska će u nedjelju u 17 i 30 imati priliku osvojiti šesti naslov svjetskog prvaka, a igrat će protiv boljeg iz ogleda Hrvatske i Norveške koji svoju utakmicu za plasman u finale igraju u petak u 20 i 45.

Slavlje Francuza trajalo je dugo nakon utakmice, a navijačima je posebno impresivan trenutak kada je legendarni vratar Thierry Omeyer poveo navijanje. Doduše, nije to bila francuska navijačka pjesma već je to bio popularni ‘islandski huk’, ali svejedno je djelovao zastrašujuće. Pitamo se samo, je li to možda način da se zastraši drugog finalista?

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI