(VIDEO) NAVIJAČI ODABRALI! Ovo je najbolji potez Luke Modrića u dvjesto utakmica za Real Madrid!

Instagram: Luka Modrić (Official)

Jedan od najuglednijih svjetskih medija, Marca, provela je veliku anketu među svojim čitateljima i tražila od njih da izaberu najbolji potez Luke Modrića otkako igra za Real.

Hrvatski reprezentativac, Luka Modrić odigrao je svoju dvjestotu utakmicu za Real Madrid. Do statusa jednog od najboljih u momčadi došao je napornim radom i treningom te prilagodbama na različite zahtjeve trenera koji su prodefilirali Realom otkako je 2012. godine potpisao za madridski klub. Na koncu je postao nezamjenjiv gospodar sredine terena, navijači ga obožavaju, a španjolski mediji, pa i većina europskih o njemu pišu samo u superlativima.

Jedan od najuglednijih svjetskih medija, Marca, provela je veliku anketu među svojim čitateljima i tražila od njih da izaberu najbolji potez Luke Modrića otkako igra za Real. U ponudi za glasanje bio je njegov pogodak Manchester Unitedu na Old Traffordu kojim je spasio Real, potom centaršut iz kornera za gol Sergija Ramosa u 93. minuti u finalu Lige prvaka koji je omogućio produžetke i na kraju donio naslov, zatim pogodak protiv Granade, povratak nakon ozljede i potpis novog ugovora za madridsku momčad.

Najviše glasova, čak 59 posto, otišlo je za korner. Pogodak Unitedu na Old Traffordu dobio je 29 posto, potpis ugovora do 2020. godine dobio je šest posto, povratak nakon ozljede četiri poso, a jedan posto dobio je za gol Granadi i jedan posto je otišao za ostale prijedloge.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI