(VIDEO) NA POČETKU SEZONE SU GA OTPISIVALI, A SADA…: Zbog ovih majstorija Mandžukić opet proglašen najboljim igračem

Jasno, Mandžukić u ovom slučaju nije oduševio navijače golovima, iako je napadač, ali Mario zaista nikada nije ni bio klasični 'paker'.

Hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić, dobio je novo veliko priznanje Juventusovih navijača. Nova godina donijela je odličnu formu Mariju, a fanovi Juvea proglasili su ga najkorisnijim igračem u momčadi i to po drugi puta ove sezone.

Siječanj je bio zaista sjajan za Mandžukića, protiv Atalante u Kupu upisao je gol i asistenciju u pobjedi 3:2 i time se Juve plasirao u četvrtfinale. U Serie A je godinu otvorio malom minutažom u prve dvije utakmice, a onda je protiv Lazija (2:0) ponovo asistirao, da bi potom protiv Sassuola prošlog vikenda servirao sjajnu asistenciju Higuainu.

Jasno, Mandžukić u ovom slučaju nije oduševio navijače golovima, iako je napadač, ali Mario zaista nikada nije ni bio klasični ‘paker’. On je oduševio pristalice Juvea svojom borbenošću, dodavanjima, asistencijama i nevjerojatnom neumornošću koja ga je krasila još od sjajnih partija u Bundesligašima Wolfsburgu i Bayernu.

“Mariove inspirativne, svestrane predstave u dresu našeg kluba donijele su mu simpatije Juventusovih navijača. Mandžukić ne zna za drugačije nego da daje sve od sebe i na trenizima i na utakmicama”, stoji na službenoj stranici kluba.

Podsjetimo, Mandžukić je bio proglašen igračem mjeseca još jednom ove sezone. Bilo je to u studenom 2016. godine, a novu nagradu dobit će uoči nedjeljnog derbija s Interom. Eh, kada se samo sjetimo da su ga na početku sezone gotovo svi otpisivali i tražili mu novi klub, a sada im je Mario odgovorio na najbolji mogući način.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI