(VIDEO) MIRJANA ZAMALO BRIZNULA U PLAČ NA SPOMEN OBITELJI: Hrvatska senzacija raznježila sve: ‘Imala sam težak život’

U nedjelju je izborila četvrtfinale ženskih parova, a dan kasnije je isto napravila u pojedinačnoj konkurenciji protiv 13 godina mlađe Amerikanke Jennifer Brady koju je svlada, sa 6:4, 6:2.

Hrvatska tenisačica, Mirjana Lučić-Baroni plasirala se u 34. godini života u četvrfinale Australian Opena i može se reći kako živi svoj teniski san. U nedjelju je izborila četvrtfinale ženskih parova, a dan kasnije je isto napravila u pojedinačnoj konkurenciji protiv 13 godina mlađe Amerikanke Jennifer Brady koju je svlada, sa 6:4, 6:2.

Lučić-Baroni je meč odigrala s ozljeđenom lijevom nogom pa je pobjeda time još slađa.

“Uvijek kažem, znam da imam igru, ali moraš naporno raditi i puno žrtvovati kako bi dogurao do ovdje. Nadam se samo da me nitko neće uštipnuti i probuditi jer ovo je jednsotavno nevjerojatno”, kazala je Mirjana nakon meča.

Odustajanja nema. “Ma nema šanse da ću odustati, iako svaki puta kada zaigram pokupim neku sitnu ozljedu. No, nema šanse da ću odustati. Imat ću par novih zavoja i igrat ću dalje”, odlučna je Mirjana.

“Jako sam tvrdoglava i ako nešto želim, napravit ću sve da to i ostvarim. Nema garancije da ću i uspjeti, ali sad se stvarno osjećam nevjerojatno”, kazala je Mirjana, a potom je zamalo zaplakala kada je stigla do zahvale obitelji.



“Imala sam težak život ranije i teška razdoblja, ali blagoslovljena sam jer imam ovakvu obitelj. Svima koji vam kažu da nešto ne možete napraviti, samo to napravite od srce”, kazala je Mirjana za kraj.

Lučić-Baroni u noći s ponedjeljka na utorak prvo igra četvrtfinale parova, a noć kasnije će pokušati i u pojedinačnoj protiv bolje iz dvoboja Pliškova-Gavrlilova.


Mirjana Lucic-Baroni on court interview (4R… by videosansebastian

Facebook Comments

Loading...
DIJELI