(VIDEO) MANDŽUKIĆ ODLIČAN U POBJEDI JUVENTUSA: Pogledajte kako je Mario servirao loptu Dybali za prvi gol

Juventus.com

. Mario je već u petoj minuti pronašao Dybalu koji zabija za 1:0. Nije prošlo dugo, tek nešto više od desetak minuta i mreža se ponovo tresla.

U prvom nedjeljnom ogledu 21. kola talijanske Serie A, Juventus je na svojem terenu svladao Lazio s 2:0, a hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić upisao se u asistente. Mario je već u petoj minuti pronašao Dybalu koji zabija za 1:0. Nije prošlo dugo, tek nešto više od desetak minuta i mreža se ponovo tresla. Ovoga puta Cuadrado je našao Higuaina koji povisuje na 2:0 i tako je Juve do 20. minute već imao uvjerljivo vodstvo koje nije ispuštao do kraja.

Spomenimo kako je zaigrao i Marko Pjaca, ali ne baš previše, ušao je tek u 87. minuti umjesto Higuaina.


Paulo Dybala Fantastic Goal HD | Juventus 1-0… by footballTV


Gonzalo Higuain Goal ~ Juventus vs Lazio 2-0 by the-dinh-van

U subotnjim ogledima Fiortentina je slavila s 3:0 na gostovanju kod Chieva. Zabili su Tello u 18. minuti, Babacar u 52. minuti iz penala i Chiesa u 94′. Cijeli susret odradio je Milan Badelj, a Kalinić nije bio u kadru zbog kartona.



https://www.youtube.com/watch?v=WGIEVaIsWSY

Milan je kod kuće prosuo bodove protiv Napolija. Gosti su slavili s 2:1 golovima Insignea u šestoj i Callejona u devetoj minuti. Kucka je uspio smanjiti u 37. minuti, ali povratka nije bilo. Strinić je igrao cijelu utakmicu za Napoli, a Rog je ušao u 85. minuti umjesto Allana. S druge strane Pašalić je igrao do 86. minute.

https://www.youtube.com/watch?v=K2HR03YHYj8

Facebook Comments

Loading...
DIJELI