(VIDEO) MAMIĆ ŽRTVA KLASIČNE SAČEKUŠE?! Bolom kruže razne verzije događaja: Sve je isplanirano, sudjelovala još dvojica…

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL/Screenshot

U brojnim snimkama koje danas kruže internetom vidljivo je kako napadač prolazi rivom gdje je usidrena jahta na kojoj Mamić ljetuje, te kako u jednom trenutku trči prema Mamiću, udara ga s leđa u potiljak, nakon čega Zdravko pada u more.

Čini se kako divljački napad na Zdravka Mamića u srijedu navečer u Bolu na Braču, ipak nije bio slučajan. Dakle, Sportske novosti tvrde kako je riječ o klasičnoj sačekuši, odnosno, da je fizički napad na savjetnika Dinama zapravo bio isplaniran. Zdravko Mamić je danas napustio Brač te navodno otišao na kupanje u jednu od plaža na susjednom otoku Hvaru, ali kazao je ranije kako ga je glava boljela, no da većih posljedica nije bilo.

U brojnim snimkama koje danas kruže internetom vidljivo je kako napadač prolazi rivom gdje je usidrena jahta na kojoj Mamić ljetuje, te kako u jednom trenutku trči prema Mamiću, udara ga s leđa u potiljak, nakon čega Zdravko pada u more. Mamića su izvukli iz mora, nakon čega je i on sam krenuo u potragu za napadačem.

Boljanima nije baš najbolje ‘sjeo’ ovaj nemili incident. Načelnik Bola Tihomir Marinković konsteriran događajem. “To je za svaku osudu, za naše misto to je nešto što se nikad nije dogodilo, dapače, nitko od nas nije ni pomišljao da se tako nešto uopće može dogoditi”, kazao je za SN.

Ono što je do sada poznato, prema tvrdnjama Sportskih novosti, jest da je riječ o 22-godišnjem D.I., ali tvrdi se i kako je napad bio smišljen unaprijed. O tome je obaviještena i šefica policijske postaje u Supetru Magdalena Mirić Vladislavić. Naime, SN tvrdi kako je 22-godišnjak je prethodno nazvao nekoliko svojih istomišljenika i tvrde kako se to može lako utvrditi pregledom mobitela, a uz to doznaju i kako im je navodno kazao: “Dođi mi pomoći, imamo večeras jednu akciju“.

Njegovu pozivu odazvala su se navodno još dvojica koja su mu čuvala odstupnicu.



Slobodna Dalmacija pak tvrdi kako završetak incidenta ima nekoliko završetaka. Prvi je da je 22-godišnjak uspio pobjeći kući i ispričati ocu što se dogodilo, a prema drugoj verziji svladali su ga konobari jednog restorana i navodno su ga počeli udarati, da bi nakon toga neki Boljani priskočili mladiću u pomoć do dolaska policije. U trećoj verziji, koja se najčešće spominje, napadala je uhvatio Ivan Ivančić Boso, čovjek kod kojega je Mamić stigao u goste.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI