(VIDEO) MAJSTORIJA MODRIĆA: Pogledajte kako je Luka jednim potezom ponizio najboljeg igrača Atletica!

Twitter

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije odigrao je još jednu sjajnu utakmicu, a da se Real lakše od očekivanog poigrao s gradskim rivalom svjedoči i trenutak u 78. minuti kada se Modrić impresivno poigrao s najboljim nogometašem Atletica.

Nogometaši Real Madrida praktično su već osigurali plasman u finale pobjedom od 3:0 u prvoj polufinalnoj utakmici protiv Atletica. Gradski rival bio je neuvjerljiv, a rasturio ih je Cristiano Ronaldo fantastičnim ‘hat-trickom’.

Jasno, prva zvijezda bio je Cristiano, ali ogroman posao odradili su Realovi veznjaci, reklo bi se ‘lavovski’ posao. Statistika kaže kako je Toni Kroos imao 96 dodavanja uz čak 99 posto preciznosti. Drugi dodavač na utakmici bio je Atleticov Koke sa 74 dodavanja s 91 posto točnosti, a iza njega je bio Modrić sa 72 dodavanja i 91 posto točnosti.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije odigrao je još jednu sjajnu utakmicu, a da se Real lakše od očekivanog poigrao s gradskim rivalom svjedoči i trenutak u 78. minuti kada se Modrić impresivno poigrao s najboljim nogometašem Atletica, Antoineom Griezmannom. Modrić mu je u trku uspio gurnuti loptu kroz noge, a pogledajte kako je to izgledalo.

 


Real Madrid vs Atletico Madrid 3-0 – All Goals… by dm_50e9d1446e5f0

Facebook Comments

Loading...
DIJELI