(VIDEO) Ma što će im Payet! West Ham razbio Crystal Palace, Carroll zabio predivan gol škaricama!

Facebook: West Ham (Official)/ Photo: Matthew Lewis

Bilićevi Čekičari tako su se popeli na 12. mjesto ljestvice i bodovno su izjednačeni s 11. Bournemouthom, no imaju slabiju gol-razliku.

U 21. kolu engleskog Premiershipa West Ham je na svojem terenu svladao Crystal Palace s uvjerljivih 3:0. Bilićevi Čekičari tako su se popeli na 12. mjesto ljestvice i bodovno su izjednačeni s 11. Bournemouthom, no imaju slabiju gol-razliku. Isto tako može se reći da si je Bilić osigurao malo mira u kući pogotovo zbog incidenta s Payetom koji se dogodio ranije ovoga tjedna kada je Francuz zatražio izlaz iz kluba rekavši da više ne želi nastupati za West Ham.

Pitamo se, a što će im uopće Payet? West Ham je danas protiv Palacea izgledao možda i najuvjerljivije ove sezone, izgledao je konkretno, fokusirano, organizirano, baš kao prošle sezone, a još je pao i prekrasan pogodak koji je razgalio utučene obožavatelje. Nije moglo bolje.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali igrala se čvrsta utakmica u kojoj su obje momčadi izmijenjivale inicijativu. U nastavku je West Ham preuzeo kontrolu. U 68. minuti Feghouli postiže vodeći pogodak na asistenciju izuzetno raspoloženog Antonija koji je namjestio sva tri gola. Antonio je odradio trku i dribling i na kraju je samo poslao loptu Alžircu koji je morao samo ispružiti nogu.

https://www.youtube.com/watch?v=Hx7-3kW_s-o

Novi gol, spektakularan gol, pada u 79. minuti, Antonio centrira na drugu vratnicu gdje vreba Carroll, a stasiti Englez poznat po šarolikom arsenalu udaraca odlučio se na škarice i maestralno je zakucao loptu u mrežu.




Andrew Carroll Amazing Super Goal West Ham 2… by Score5

Posljednji gol djelo je Lanzinija koji je, također na asistenciju Antonija u 86. minuti postavio konačan rezultat. Antonio mu je poslao loptu u prostor, a Argentinac se skoro s centra sjurio prema protivničkom šesnaestercu i na kraju ‘bezobrazno’ lobao golmana za 3:0.

https://www.youtube.com/watch?v=-0EsLlecRoA

Hull City je s 3:1 svladao Bournemouth na svojem terenu. Gosti su otvorili bolje i poveli već u trećoj minuti, a trebalo je gotovo pola sata da Tigrovi izjednače. Strijelac je bio Hernandez. Isti je igrač golom otvorio drugo poluvrijeme, u 50. minuti zabio je na asistenciju Snodgrassa, a končan rezultat postavlja Mings autogolom u 62. minuti.

Sunderland je doživio novi težak poraz. Kod kuće ih je svladao Stoke s 3:1. Gosti su sve riješili već u malo više od pola sata igre. Arnautović je načeo Sunderland u 15. minuti, a isti je igrač povisio rezultat sedam minuta kasnije. Peter Crouch je potom u 34. minuti zabio za 3:0 i tu je zapravo bilo jasno da se Sunderland neće iščupati. Malu nadu dao im je Defoe golom u 40′, ali bili su nadasve neuvjerljivi u nastavku za ikakav preokret.

Arsenal se dobro iskalio na inferiornom Swanseaju, slavili su na gostovanju s čak 4:0. Dobro, treba priznati kako su si Labudovi sami natukli negativnu gol-razliku dvama autogolovima, ali jasno je bilo da će Arsenal slaviti. Na prvi gol čekalo se 37. minuta, a onda je Giroud zabio za vodstvo Arsenala. Bilo je mirno do početka drugog dijela, a onda si je u 54. minuti Cork poslao loptu u mrežu i pružio gostima prilku za opušteniji nastavak utakmice. U 67. minuti opet pada autogol, ovoga puta Naughton je bio taj koji je donio 3:o vodstvo Arsenalu, a da ne padaju samo autogolovi pobrinuo se Sanchez u 73′ postavivši konačnih 4:0.

https://www.youtube.com/watch?v=rLKgW1Qdb8s

Burnley je nadigrao Southampton s 1:0 kod kuće, a jedini strijelac bio je povratnik u momčad, Joey Barton. Zločesti dečko otočkog nogometa zabio je u 78. minuti za veliko slavlje svoje momčadi.

Watford i Middlesbrough odigrali su 0:0.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI