(VIDEO) LUDA UTAKMICA NA BERNABEUU: Autogolčina Varanea, Ronaldo morao spašavati stvari!

screenshot

U drugoj utakmici ove H skupine Apoel iz Nikozije i Borussia iz Dortmunda igrali su 1-1

Sjajan Tottenham izvukao je Madridu protiv Reala, a ruku na srce mogao je i sva tri, jer je u drugom dijelu utakmice engleski sastav imao više boljih prigoda. Real je igrao svoju tipičnu igru s puno paseva, Tottenham se tome prilagodio, ali i prijetio. Čvrstom obranom neutralizirao je Ronalda i Modrića, a u napadu je svaki njegov izlet bio veoma dobar organiziran. Tottenham je poveo u 28. minuti autogolom Varanea, a izjednačenje se zbilo u 43. minuti iz jedanaesterca kojeg je izveo Ronaldo.

Nije se Tottenham postavio kukavički kod Reala na Santiago Bernabeuu. S dosta pomaknutim linijama prema gore pokušavao je sprečavati prepoznatljivu igru Reala, dočim je u napadu tražio s jedne i druge strane loptama Kanea i nije da se engleskoj momčadi takva igra nije isplatila.

Tottenham je poveo, gol nije postigao Kane, nego je to bio autogol Varanea koji je sprečavao Kanea da poentira. Bilo je to u 28. minuti.

Samo osam minuta prije mogao je biti dosuđen i jedanaesterac za Tottenham, Casemiro je srušio Llorentea, bika je to ipak presmiona odluka za suca.

No, u sličnoj situaciji, i to u 43. minuti dosuđen je jedanaesterac za Real kojeg je lako realzirao Ronaldo. Prethodno je Sanchez malo gurnuo Kroosa u naletu…



U nastavku je Real bio još žešći, ali je promašivao, Benzema i Ronalda su uistinu promašili u sjajnim situacijama. Zapravo, vratar Lloris je sjajnim obranama uništio njihove ambicije.

U 70. minuti jedan od rijetkih izleta Tottenhama bio je silno opasan, sam je izbio Kane ispred Navasa i promašio za par centimetara, no vidjelo se kasnije da je i Navas malo skrenuo loptu. Bila je to mat pozicija koja nije iskorištena. Samo minutu kasnije još jednu veliku šansu za Tottenham imao je Erikssen, Real je naglo našao u panici.

I Tottenham je osvojio bod…

U drugoj utakmici ove H skupine Apoel iz Nikozije i Borussia iz Dortmunda igrali su 1-1. Strijelac za Ciprane bio je Pote, a za gostujuću momčad Papasthapoulos.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI