(VIDEO) LUČIĆ-BARONI SE SLOMILA NAKON MEČA: ‘Ovime sam ispravila sve loše što mi se dogodilo u životu’

Za vrijeme cijelog turnira govorila je kako će o svojoj prošlosti pričati nekom drugom prilikom, ali ovoga puta se slomila.

Hrvatska tenisačica, Mirjana Lučić-Baroni, plasirala se u polufinale Australian Opena nakon herojske pobjede nad petom tenisačicom svijeta, Čehinjom, Karolinom Pliškovom. Mirjana je igrala pod ozljedom, ali to ju nije spriječilo bombardira Čehinju sjajnim udarcima. Nakon meča Mirjana je davala izjave bivšoj tenisačici, Australki, Rennae Stubbs koju je pobijedila na svojem prvom Australian Openu davne 1998. godine.

No, Mirjana ovoga puta nije uspjela suspregnuti emocije i suze. Za vrijeme cijelog turnira govorila je kako će o svojoj prošlosti pričati nekom drugom prilikom, ali ovoga puta se slomila. Australka ju je zagrlila nakon pobjede nad Pliškovom, a čak su i nju preplavile emocije.

“Ne mogu vjerovati, zaista. Ovo je potpuno ludo. Bog je velik, to ću reći. Ne mogu vjerovati da sam opet u polufinalu Grand slama. Evo, u šoku sam”, trudila se Mirjana kroz suze opisati kako se osjeća. No, onda se slomila.

“Znam da je svakom tenisaču poseban osjećaj proći u polufinale, ali ne mogu vam opisati koliko meni znači ova pobjeda. Ovo neću zaboraviti nikada, baš nikada, ovih proteklih par tjedana uljepšalo mi je život. Ovo je popravilo sve loše što mi se u životu dogodilo, ne mogu vjerovati da sam se ovako uspjela boriti”, kazala je uplakana Mirjana.

Mirjana je rutinski odservirala za pobjedu, hladnokrvno neki bi rekli. “Bila sam potpuno mirna i nevjerojatno prisebna. Samo sam ulazila u udarce. Malo je smetalo sunce, čak ni naočale ne pomažu. Pogledajte mi noge… Suprug kaže da su dobre, ali nisam baš sigurna. Dat ću sve od sebe da se oporavim za polufinale”, kazala je Mirjana Lučić-Baroni koja će u polufinalu igrati protiv Serene Williams.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI