(VIDEO) Kalinić sjajnim golom spasio svoju Fiorentinu u zadnjim sekundama, Inter razmontirao Atalantu sa sedam golova

Facebook.: Fiorentina: Photo: Gabriele Maltinti

Interu je ovo prvi put nakon 1964. godine da je u prvom dijelu utakmice zabio čak pet pogodaka, to jest, srušili su rekord star pune 53 godine.

U 28. kolu talijanske Serie A, Inter je razmontirao izravnog konkurenta za europsko natjecanje, Atalantu s čak sedam golova, dok je Fiorentina izvukla pobjedu protiv Cagliarija zahvaljujući Kalinićevu golu u zadnjim seknudama.

U ogledu za mjesto koje vodi u Europu, Atalana je poražena od Intera s čak 7:1. Interje već u prvom dijelu zabio pet golova, a u nastavku još dva. Atalanta je odlijevala nešto više od 15. minuta, a onda je od 17. do 34. minute ‘popila’ pet golova. Zbijali su Icardi (17′, 23′, 26′) i Banega (31′, 34′) te je u drugom dijelu je Banega zabio još jedan u 67′, a u međuvremenu je poentirao i Gagliardini u 52.

Pogodak za Atalantu zabio je Remo Freuler u 42. minuti. Ivan Perišić je igrao za Inter do 82. minute, dok Marcelo Brozović nije ulazio.

Interu je ovo prvi put nakon 1964. godine da je u prvom dijelu utakmice zabio čak pet pogodaka, to jest, srušili su rekord star pune 53 godine.



Cagliari je dugo odolijevao Fiorentini, a onda se su sudačkoj nadoknadi drugog dijela ukazao Nikola Kalinić. Tello je ubacio, a Kalinić se vinuo i glavom matirao Rafaela. To mu je bio 13. gol ove sezone. Kalinić je odigrao cijeli susret, Milan Badelj je ušao u igru u 80. minuti, dok Hrvoje Milić nije igrao.

https://www.youtube.com/watch?v=dQoz5FjylIY

Napoli je dobro iživio nad Crotoneom nakon ispadanja od Reala u Ligi prvaka. Fenjeraš je stradao s 3:0, a golove su zabili Insigne u 32. i 70. minuti te Mertens u 66. minuti. Prvi golovi obaju igrača pali su iz penala. Marko Rog je igrao do 55. minute, a Strinić je igrao cijelu utakmicu.

Udinese je u gostima pobijedio Pescaru s 3:1 golovima Duvana Zapate (20′), Jakuba Jankta (51′) i Cyrila Thereaua (55′). Za Pescaru je zabio Sulley Muntari (83′). Stipe Perica i Andrija Balić nisu nastupili za goste, a nisu ni Hrvoje Miličević i Robert Murić kod domaćina.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI