(VIDEO) KADA ŠUT NE IDE, IDU MAESTRALNI POTEZI: Šarić posramio velikog Westbrooka pa asistirao bez gledanja za zakucavanje

Facebook: Dario Šarić (Official)

Šarić se ujedno približio rekorderu Philadelphije, Allani Iversonu, koji je uspio biti dvocifren u 26 uzastopnih utakmica u 'rookie' sezoni.

Čak i kada ne odigra statistički pretjerano dobru utakmicu, Dario Šarić jednostavno natjera ljude da ga obožavaju. Oklahoma je razbila njegovu Philadelphiju sa 122:97, a Thunder je predvodio Russell Westbrook s novim ‘triple-doubleom’, ubacio je 18 koševa bez ijednog promašaj, asistirao je 14 puta i 11 puta odnio skok.

Šarić nije briljirao s obzirom na to kakav je standard postavio. Ubacio je 12 koševa uz očajan šut od 4/14, a imao je i dva skoka, dvije asistencije, tri bloka i jednu ukradenu loptu. Ipak, to je bilo dovoljno da ponovo izmami uzdahe, naime, Šarić je s tih 12 koševa došao do 21. utakmice za redom s dvoznamenkasnim brojem koševa, a to nije uspjelo niti jednom ‘rookieju’ ove sezone u NBA ligi.

Šarić se ujedno približio rekorderu Philadelphije, Allani Iversonu, koji je uspio biti dvocifren u 26 uzastopnih utakmica u ‘rookie’ sezoni.

I na kraju, to nije sve. Vratimo se još malo na utakmicu. Šarić je jednom fantastičnom akcijom uspio oduševiti publiku. U jednom trenutku presjekao je loptu velikog Russella Westbrooka i krenuo u kontru da bi na kraju asistirao bez gledanja suigraču koji je potom zakucao.



 

 

Kod Philadelphije najbolji je bio Stauskas sa 20 koševa, dok je kod Oklahome uz Westbrooka, najbolji bio Kanter s 24 koša i 11 skokova, a Oladipo je ubacio 18.

Wizdards slavio, Magic poražen

Spomenimo još kako su košarkaši Washingtona jedva pobijedili 104:100, a Bradley Beal i John Wall, veliki tandem ‘čarobnjaka’, ubacio je kombinirano 50 koševa. Beal je pridionio s 28 skokova, a Wall s 22 i deset asistencija. Bodganovića nije baš išlo, odigrao je 14 minuta i ubacio pet koševa uz loš šut iz igre 2/6.

https://www.youtube.com/watch?v=KsmAmNJkpyo

Od Hrvata još je igrao i Mario Hezonja, dobio je solidne 23 minute na parketu, a u poraz Magica od Charlottea (109:102) ugradio je osam koševa i sedam skokova.

https://www.youtube.com/watch?v=VNbAC10TfYc

Facebook Comments

Loading...
DIJELI