(VIDEO) GUADRIOLA OPET PONIZIO BILIĆA: City potopio West Ham s čak četiri pogotka!

Facebook/WHUFC

Od početka City je krenuo ambiciozno, trudeći se očito što ranije otkloniti sve dvojbe oko pobjednika. I ta ambicioznost gosta se u prvome dijelu silno isplatila

U dvoboju 23. kola engleske Premier lige Manchester City je na gostovanju u Londonu protiv West Hama ostvario uvjerljivu 4-0 (30) pobjedu, na doista superioran način. Pad Bilićeve momčadi zbio se već u prvome dijelu, nastavak utakmice bio je tek formalnost…

Od početka City je krenuo ambiciozno, trudeći se očito što ranije otkloniti sve dvojbe oko pobjednika. I ta ambicioznost gosta se u prvome dijelu silno isplatila. Guardiolina momčad je postigla tri lijepa pogotka, sve iz malonogometnih akcija. Čak nije teško zaključiti da je obrana West Hama kod primanja tih golova, ali i u mnogim drugim trenucima izgledala smiješno.

Prvi gol zabio je De Bruyne u 18. minuti, nakon brzog protuudara koji je elgantno izbacio zadnji red domaće postave. Dvije minute kasnije David Silva je zabio nakon teške greške desne strane Bilićeve momčadi, a u 39. minuti već je bilo 3-0 za City, gol je dao Jesus, veliko pojačanje Cityja ovog prijelaznog roka.

West Ham nije odigrao baš ništa. Bilo je to toliko slabo izdanje West Hama da je na odmoru nekoliko tisuća navijača već našustilo stadion, ogorčeni zbog mizerne predstave momčadi za koju navijaju.

Unatoč trudu West Ham je i u nastavku izgledao slabo, a primio je gol iz jedanaesterca, nakon obaranja Jesusa. Zabio je Yaya Toure s bijele točke.



Tužno je bilo gledati nemoć West Hama, očito da uvjerljiv poraz West Hama nedavno u Kupu protiv istog suparnika nije bio slučaj (2-5).

https://www.youtube.com/watch?v=hnjHltE3QzA

U nešto kasnije odigranim susretima Manchester United je remizirao s Hullom i to kod kuće, dok je Stoke pred svojim navijačima uzeo bod Evertonu. Za Stoke je zabio Peter Crouch u sedmoj minuti na asistenciju Marka Arnautovića, a Everton je stigao do izjednačenja zahvaljujući autogolu stopera Ryana Shawcrossa u 39. minuti.

https://www.youtube.com/watch?v=qO6OZkUYVts

Facebook Comments

Loading...
DIJELI