(VIDEO) DŽEKO NAPRAVIO SKANDAL USRED UTAKMICE: Izvrijeđao je trenera: ‘Je*i se! Pa jesi li ti normalan’?

Screenshot

Utakmicu je obilježio jedan trenutak 20. minuta prije kraja utakmice kada je Roma uvjerljivo vodila s 4:0.

Roma je u 33. kolu talijanske Serie A svladala Pescaru s 4:1 u gostima. Rimska momčad započela je s golijadom koncem prvog poluvremena kada je Strootman u razmaku od samo jedne minute zabio dva gola.

U drugom poluvremenu je Salah podigao na 4:0 u 48. i 60. minuti, a počasni pogodak postigao je Benali u 83. minuti.

https://www.youtube.com/watch?v=w9__PSc_yS0

Ipak, utakmicu je obilježio jedan trenutak 20. minuta prije kraja utakmice kada je Roma uvjerljivo vodila s 4:0. Naime, trener Luciano Spaletti odlučio je iz igre izvuči BiH napadača, Edina Džeku, a njemu je to, blago rečeno, loše ‘sjelo’. Pri izlasku s terena dva je puta rekao, “Je*i se”, a pitao ga je i “Jesi li nomalan”. Na kraju se s trenerom nije ni pozdravio, a nije ni sjeo na klupu za pričuve već je odmah otišao u svlačionicu.

“Dobro je da nije došao na klupu. Džeko je ogroman dečko i bilo me strah”, kazao je u šali Spaletti nakon utakmice.



Zašto je Džeko toliko bijesnio? Vjerojatno zato što se bori u žestokoj utrci za najboljeg strijelca Serie A. Trenutno su on i napadač Torina, Andrea Belotti, izjednačeni na vrhu s 25 golova, a za petama im je Mauro Icardi iz Intera koji ima samo gol manje, dok je Juventusov Higuain na 23 gola. Neizvjesno doista, stoga čak i ne čudi što je burno reagirao u utakmici sa znatno slabijim i slomljenim protivnikom u kojoj je u tih 20-ak minuta možda mogao zabiti barem jedan gol. No, opravdanja za uvrede nema…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI