(VIDEO) Dok cijela Rijeka slavi, Kek čvrsto stoji na zemlji: Pogledajte što je slovenski strateg poručio nakon rušenja Osijeka

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Nakon pobjede nad Osijekom navijači Rijeke pali su u trans, ali jedna osoba ostala je čvrsto na zemlji, baš kao što joj i priliči. Matjaž Kek ostao je hladan kao led...

Dinamo je u utorak poražen na gostovanju kod Slaven Belupa, a Rijeka je kod kuće nadigrala Osijek i rekli bi mnogi – to je to! Prvenstvo je praktički gotovo, Rijeka bježi Dinamu osam bodova, ali na stranu sada i ti bodovi, Rijeka izgleda kao avion naspram Dinama i sve da im se omakne koji kiks, teško je za očekivati da će Dinamo do kraja sezone rasturati sve, uključujući i Rijeku. Barem neće s Petevom i s onako loše uređenim sustavom bez ikakve konkretne taktike i ideje.

Nakon pobjede nad Osijekom navijači Rijeke pali su u trans, ali jedna osoba ostala je čvrsto na zemlji, baš kao što joj i priliči. Matjaž Kek ostao je hladan kao led i mirno prokomentirao utakmicu s Osijekom.

“Ovo nam je šesti puta ove sezone da smo pobijedili Osijek, bila je to važna i psihološki teška pobjeda. Žalim što nismo realizirali sve te prilike, ali takav je bio dan. Gavranović je igrao odličnu utakmicu, ali lopta nekad neće ući”, komentirao je Kek.

Kek nije podlegao euforiji s tribina i svjestan je kako do kraja ima još dosta utkamica. “Na meni i stožeru je držimo igrače svježima i zaustavimo tu euforiju. Imamo još šest teških utakmica, počevši od Intera koji nam baš i ne leži. Poslije toga idemo u Zagreb, pa nam stiže Hajduk, onda je Koprivnica. Sve su to teške utakmice, ali danas smo ipak napravili važan korak jer Osijek nam je došao neopterećen i znao sam da baš zato može biti opasan”, kazao je Kek.

“Kao trener shvaćam euforiju na tribinama, ali mora svima biti jasno da je još 18 bodova u igru i da je daleko od toga da je gotovo. Napravili smo iskorak, ali moramo ostati koncentrirani”, poručuje Kek.



Dinamo, kaže, nije njegova briga. “Dinamo mi je zadnja briga, ne podcjenjujem ja nikoga, ali moramo razmišljati kako se osvježiti. Ipak, još je 18 bodova u igri”, naglašava Kek.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI