(VIDEO) DINAMOVA POTJERA: Pivarić i Hodžić zabili Interu za nastavak utrke za Rijekom

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Dinamo koji je bio bolji suparnik u ovome susretu poveo je u zadnjoj minuti prvoga poluvremena, lijepim pogotkom Pivarića iz slobodnog udarca. Drugi pogodak pao je u samoj završnici utakmice, u 89. minuti, strijelac je bio Hodžić.

U utakmici 23. kola Prve HNL Dinamo je svladao Inter sa 2-0 (1-0). Dinamo koji je bio bolji suparnik u ovome susretu poveo je u zadnjoj minuti prvoga poluvremena, lijepim pogotkom Pivarića iz slobodnog udarca. Drugi pogodak pao je u samoj završnici utakmice, u 89. minuti, strijelac je bio Hodžić.

Inter je u prvome dijelu bio dobro postavljen, a u 20. minuti imao je i veliku priliku za vodstvo, nije dobro reagirao Mamut. Pogodak koji je postigao Dinamo u 45. minuti bio je djelo raspoloženog Pivarića koji je sjajno izvedenim slobodnim udarcem prebacio živi zid i gađao sam kut Interovog vratara. U nastavku Inter je bio još agilniji, no kako se više otvarao to je bio ranjiviji na protuudare. U 89. minuti jedna takva “kontra” za Dinamo je urodila plodom, a gol je postigao Hodžić, potvrdivši tako svoju sjajnu formu.

Ovom pobjedom drugi Dinamo je stigao na 55 bodova, tri manje uz utakmicu više od vodeće Rijeke koja od 17 sati igra na svom terenu protiv Lokomotive, dok je Inter ostao osmi sa 21 bodom. Na dnu su Split sa 12 i Cibalia sa 9 bodova.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI