(VIDEO) Dinamo dovodi lijevog bočnog koji se ‘proslavio’ nemogućim promašajem na Europskom prvenstvu

Prošle sezone igrao je u Nantesu, ali nakon povratka u Rennes ne dobija previše prilika. Ugovor mu ističe tek na ljeto, što znači ako ga Dinamo želi dovesti odmah morat će za njega platiti neku odštetu.

Iako su najavljivali pojačanja u zimskom prijelaznom roku, Modri za sada nisu obavili niti jedan transfer. Transferi su nužni jer Rijeka bježi Dinamu na vrhu ljestvice, a očigledno je kako Dinamo ove sezone igračkim kadrom nije na razini. Šest bodova prednosti je dosta velika bodovna razlika u HNL-u, a jedino o čemu se ovih dana priča u modrom taboru jest odlazak El Arbija Soudanija.

Spominjalo se nekoliko imena u kontekstu Dinama, ali na kraju se nije obavio niti jedan transfer. Posljednje ime koje se spominje u kontekstu Dinama jest albanski nogometaš Ermir Lenjani (27). Lijevi bočni i krilni igrač Rennesa navodno pregovara sa zagrebačkim klubom, tako tvrdi francuski portal sports.fr.

Lenjani je imao bogati inozemnu karijeru, igrao je u uglavnom u Švicarskoj u Witerthuru, Grasshopperu i St. Gallenu iz kojeg je otišao u Rennes. Prošle sezone igrao je u Nantesu, ali nakon povratka u Rennes ne dobija previše prilika. Ugovor mu ističe tek na ljeto, što znači ako ga Dinamo želi dovesti odmah morat će za njega platiti neku odštetu.

Lenjani već ima 23 nastupa za albansku reprezentaciju i nastupao je na prošlogodišnjem Europskom prvenstvu u Francuskoj. No, ne pamtimo ga po dobrome. Naime, Lenjani se propisno osramotio promašivši iz blizine nebranjena vrata, odnosno, promašio je nemoguće.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI