(VIDEO) Chelsea demolirao trećeligaša, Liverpool na svom terenu bez gola protiv četvrtoligaša!

Facebook: Chelsea FC (Official)/Photo: Darren Walsh

Redsi su uputili 28 udaraca prema golu protivnika, a gosti tek četiri. No, to im nije pomoglo, pa će o prolazu u sljedeći krug odlučivati nova utakmica u kojoj će domaćin biti Plymouth

U 3. kolu engleskog FA kupa Chelsea je svladao trećeligaša Peterborough United sa 4-1, dok je Liverpool protiv četvrtoligaša Plymoutha Argylea odigrao samo 0-0. Dva pogotka za Chelsea zabio je Pedro (18, 75), a po jedan su dodali Michy Batshuayi (43) i Willian (52).

https://www.youtube.com/watch?v=xv31bzCZtiE

Liverpool je protiv četvrtoligaša Plymoutha Argylea utakmicu započeo sa pet juniora, a u posljednjih pola sata trener Juergen Klopp uveo je Lallanu, Firmina i Sturridgea. Redsi su uputili 28 udaraca prema golu protivnika, a gosti tek četiri. No, to im nije pomoglo, pa će o prolazu u sljedeći krug odlučivati nova utakmica u kojoj će domaćin biti Plymouth.

I trener Tottenhama Mauricio Pochettino odlučio je odmarati ključne igrače, ali ipak su izbacili Aston Villu, bivšeg prvaka Europe, a od ove sezone drugoligaša. Tottenham je slavio sa 2-0 pogocima Bena Daviesa (71) i Heung-Min Sona (80).

https://www.youtube.com/watch?v=LZTNHQDKEwY



Dan ranije od niželigaških klubova ispala su tri premierligaša, Bournemouth, Stoke City i WBA, dok je Arsenal jedva svladao drugoligaša Preston North End sa 2-1, a pobjednički gol zabio je Oliver Giroud u 89. minuti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI