(VIDEO) Bogdanović briljantan u porazu Brooklyna, Šarić s 15 poena pridonio pobjedi Philadelphije

Facebook: Bojan Bogdanović

Brooklyn je upisao novi poraz i to već deveti za redom, a sada ih je pak svladao Toronto na svom terenu sa 132:112. No, barem je Bojan Bogdanović ostavio sjajan dojam

Brooklyn, Bojana Bogdanovića, ponovo je poražen, ovoga puta bolji je bio Toronto, Philadelphija, Darija Šarića, slavila je protiv Charlottea, a Orlando, Marija Hezonje, slavio je protiv Portlanda.

Brooklyn je upisao novi poraz i to već deveti za redom, a sada ih je pak svladao Toronto na svom terenu sa 132:112. No, barem je Bojan Bogdanović ostavio sjajan dojam, bio je najefikasniji u redovima svoje momčadi sa 23 koša, četiri skoka i dvije asistencije, a iza njega se smjestio Lopez sa 20 poena. Kod domaće momčadi to je bio DeRozan koji je završio sa 28 poena, a Lowry je pridonio s 20.

Philadelphija je ušla u pobjedničku seriju, imaju već tri za redom. Sixersi su bili bolji od Charlottea sa 102:93, a do pobjede ih je vodio fantastični ‘rookie’ Joel Emiid sa 24 koša. Dobar učinak imao je i Dario Šarić koji je u 15 minuta na parketu ubacio 15 poena, ostvario šest skokova, dva puta je asistirao i jednom ukrao loptu.

Kod Hornetsa najbolji je bio Nicolas Batum koji je ubacio 19 koševa, dok je Kemba Walker dodao 17 poena.



Orlando je u Portlandu bio bolji sa 115:109 i time je prekinuo niz od četiri poraza za redom. Do pobjede ih je predvodio Nikola Vučević sa 30 koševa, a nešto vremena na terenu proveo je i Mario Hezonja. Hrvatski košarkaš je u sedam minuta ubacio tri koša i ugrabio jedan skok. Kod Portlanda najbolji su bili Damian Lillard sa 34 pogotka i CJ Collum koji je ubacio 26.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI