(VIDEO) BIVŠI UFC BORAC PREBIO DIVLJAKA: Usred Sarajeva tukao djevojku pa dobio batine

FOTO: YouTube/ Klix.ba

Nepoznati muškarac snimljen je prije nekoliko dana kako ispred poznatog sarajevskog kafića Dorian Gray, najprije, vuče za kosu djevojku, a onda je i udara. Sve to vidio je vlasnik kluba, poznati BiH MMA borac, Denis Stojnić, koji je prvo odgurnuo muškarca od djevojke, a onda ga je i nokautirao.

Ubrzo su iz kafića izletjeli zaposlenici i maknuli Stojnića od nasilnika. MMA borac kazao je da nije mogao nijemo gledati nasilje nad djevojkom, a pogotovo ne u svom lokalu, gdje želi da se svi sigurno osjećaju.

“Kada sam vidio videonadzoru Doriana Gra da ogromni muškarac, čak i proporcijama fizički veći od mene, udara žensku osobu šakom u glavu, odmah sam istrčao i tako reagirao da curu zaštitim od nasilnika. Savladao sam ga i na kraju smo djevojku ispratili do taksija, a ona nije željela da ovaj slučaj prijavi policiji. Nažalost, u našoj zemlji je sve više zastupljeno nasilje nad ženama, a moja dužnost kao čovjeka, građanina, pa tek onda vlasnika objekata je da se svi u mojim objektima osjećaju sigurno, a posebno žene jer to su nečija djeca, sestre, majke i slabiji i nježniji su spol”, rekao je Stojnić za portal Klix.ba.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI