(VIDEO) Barcelonu spasio čudesni Messi: Argentinac majstorijom iz slobodnjaka osigurao četvrtfinale Kupa

Facebook: Leo Messi (Official)

Katalonci su nadigrali Bilbao s 3:1 i tako nadoknadili zaostatak od 2:1 iz prvog dvoboja.

Barcelona je uz ponešto muke osigurala četvrtfinale španjolskog Kupa Kralja pobjedom u uzvratnoj utakmici osmine finala protiv Athletica. Katalonci su nadigrali Bilbao s 3:1 i tako nadoknadili zaostatak od 2:1 iz prvog dvoboja.

Barcelonu su do pobjede vodili Suarez koji je poentirao u 36. minuti, Neymar je prekunio golgetersku sušu u 48. minuti iz jedanaesterca i na kraju je na treći gol zabio Messi. Čudesni Argentinac ponovo je bio čovjek odluke i ponovo je postigao pogodak iz slobodnog udarca. Jedini gol za Bilbao zabio je Saborit u 51. minuti.

Spomenimo kako je hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, vraćen u momčad, ali igrao je samo desetak minuta.

https://www.youtube.com/watch?v=JaQh5xLpllo

Barcelonu u četvrtfinalu čeka bolji iz dvoboja Seville i Real Madrida, a oni svoju utakmicu igraju u četvrtak. Real ima veliku prednost od 3:0 iz prvog dvoboja, tako da Sevilli treba malo čudo za prolaz.



Osim Barcelone plasman su izborili i Sociedad, Alcorcon i Alaves, a Atletico je prošao još u utorak.

Alaves je prošao s zbog bolje gol razlike protiv Deportiva, a Alcorcon je pobijedio Cordobu s 2:1 nakon što je prva utakmica završila bez pogodaka. Villarreal i Sociedad odigrali su 1:1 na El Madrigalu, ali 3:1 rezultat iz prvog ogleda odveo je Sociedad u nastavak natjecanja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI