(VIDEO) Barcelona podbacila protiv Villarreala, Enrique otkrio što će biti s Ivanom Rakitićem

Facebook: Ivan Rakitić (Official)

Dugo se mučila Barcelona s neugodnim Villarrealom, ali na kraju je Messi sjajnim golom iz slobodnjaka u 90. minuti vratio utakmicu u egal.

U 17. kolu španjolske Primere, Barcelona je u derbiju protiv Villarreala uzela samo bod. Bilo je to teško gostovanje kod ‘žute podmornice’ u kojoj je domaća momčad povela tek početkom drugog poluvremena, a Barcelona se morala vaditi u 90. minuti.

Na prvi pogodak čekalo se 50. minuta, a onda je sjevnula kontra u kojoj je na kraju Nicola Sansone matirao vratara Barcelone. Dugo se mučila Barcelona s neugodnim Villarrealom, ali na kraju je Messi sjajnim golom iz slobodnjaka u 90. minuti vratio utakmicu u egal.

Bio je to još jedan ‘kiks’ Barcelone kojoj sada prvo mjesto ljestvice, odnosno, Real Madrid, bježi pet bodova. Barcelona je na trećem mjestu, ispred njih je Sevilla s 36 bodova, a Villarreal je peti s 30 bodova.

Uz sve to Barcelona je prije nekoliko dana izgubila i u španjolskom Kupu Kralja od Athletic Bilbaa i sada se može govoriti i novo krizi katalonske momčadi.

https://www.youtube.com/watch?v=LqPkO98UPgo



Isto tako, posljednjih dana naveliko se špekulira o odlasku Ivana Rakitića u Manchester City. Rakitić je propustio gostovanje kod Villarreala, a to je ponukalo mnoge da ovaj transfer proglase realnim. No, trener Barcelone Luis Enrique otklonio je ta nagađanja.

“Moj posao je određivati tko će igrati! Nema govora o transferu Rakitića, briga me jesu li tu priču pokrenuli mediji u Engleskoj ili Hrvatskoj. Ne vjerujte medijima”, komentirao je Enrique.

Situaciju je komentirao i potpredsjednik kluba. “S Ivanom pregovaramo oko novog ugovora, želimo da ostane jer nam se sviđa kao igrač i kao osoba”, nadovezao se potpredsjednik Barcelone Jordi Mestre.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI