(VIDEO) Barcelona bacila ‘petardu’ na Camp Nou: Messi i društvo pregazili nemoćni Las Palmas

Facebook: FC Barcelona (Official)

Na svom Camp Nouu, Barca je slavila s čak 5:0, a Luis Enrique odlučio je Rakitića i Neymara ostaviti na klupi.

Barcelona je, kao što se moglo i pretpostaviti, stigla do bodova protiv Las Palmasa. Na svom Camp Nouu, Barca je slavila s čak 5:0, a Luis Enrique odlučio je Rakitića i Neymara ostaviti na klupi.

Nije trebalo dugo čekati na prvi gol. Luis Suarez zabio je na asistenciju Andrea Gomesa u 14. minuti. Bila je to prva asistencija skupocjenog portugalskog veznjaka koji je ljetos stigao u klub. Do kraja poluvremena Barcelona je imala šest velikih prilika, ali je Varas spašavao nemoguće, pa čak i stopostotni zicer Leu Messiju.

No, zato je kapitulirao u drugom dijelu. Već u 52. minuti Rafinha je centirao, Varasu je lopta prošla kroz ruke, a Messi je natrčao i pospremio loptu u gol. U 57. minuti pada novi gol. Rafinha je asistent, a Suarez sjajno gađa u suprotni kut za 3:0 i izjednačava se s Messijem na vrhu liste strijelaca, obojica imaju po 14.

U 59. minuti Varas se opet iskazao obranom, ovoga puta Suarezu, ali na odbijenu loptu nailazi Turan i zabija za 4:o. U 62. minuti u igru je ušao Rakitić što je stadion glasno pozdravio, a desetak minuta kasnije s druge strane ulazi Marko Livaja. Rakitić nije napravio ništa značajnije, a Livaja je uspio zaraditi svoj deveti žuti karton ove sezone jer je startao s leđa na Messija.

Konačan rezultat stiže u 80. minuti. Paco Alcacer, također skupo pojačanje Barcelone koje je do sada djelovalo beskorisno, upisao je svoju prvu asistenciju, a ‘otpisani’ desni bek Aleix Vidal postavio je rezultat na 5:0.



https://www.youtube.com/watch?v=wp9tplLczco

U ranijem susretu Leganes i Bilbao su odigrali 0:0.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI